Lähihoitaja, Lasten ja nuorten vastaanotto ja perhehoito

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lasten ja nuorten vastaanotto ja perhehoito

Hei sinä lastensuojelun ammattilainen! Miltä kuulostaisi uusi työ lastensuojelussa nuorten vastaanotossa, jossa pääset kehittämään vaativan hoidon osastoa yhdessä kokeneen työryhmän kanssa?

Helsingin kaupungin nuorten vastaanoton Kallion yksikköön avattiin vaativan hoidon osasto Otava tammikuussa 2023. Nyt haemme pääosin yövuoroa tekevää ohjaajaa osaksi 12-henkistä moniammatillista työryhmää, jonka työtä johtaa vahvasti osaston arjessa oleva johtava ohjaaja.

Palvelumme on ympärivuorokautista ja päivystysluonteista vastaanotto- ja arviointitoimintaa. Asiakkaamme ovat 13-17-vuotiaita helsinkiläisiä nuoria. Sijoitusten kesto osastollamme on pari kuukautta, jonka aikana tavoitteena on vakauttaa nuoren arkea ja tehdä arviointia tämän tuen tarpeesta. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä nuoren perheen ja verkoston kanssa.

Meillä pääset tekemään monipuolista arviointi- ja hoitotyötä. Tehtäviisi kuuluu nuoren kokonaistilanteen arviointia, hoitoa ja kuntoutusta. Osastolle tulevilla nuorilla on usein erityistä ja monialaista tuen tarvetta. Toimintamme perustuu tiiviiseen omaohjaajatyöskentelyyn, traumainformoituun työskentelyotteeseen, hoidolliseen ryhmätoimintaan, perheiden kanssa tehtävään työhön ja erilaisten näyttöön perustuvien menetelmien hyödyntämiseen. Pääset halutessasi hyödyntämään omaa osaamistasi erilaisten nuorten kanssa.

Työsi tueksi saat moniammatillisen työryhmän (sosionomeja, sairaanhoitajia ja lähihoitaja) sekä muiden nuorten vastaanottojen kollegat, vastaanoton omat psykologit sekä ostopalveluna hankittavan lääkäripalvelun. Työryhmillä on säännöllinen työnohjaus, ja työterveyshuollosta vastaa Helsingin oma työterveyshuolto. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden osallistua vaativan hoidon työtä tukeviin koulutuksiin koulutusmallin mukaisesti. Myös vastaanottotoiminnan selkeät ja vakiintuneet arjen rakenteet auttavat onnistumista työssäsi.

Tarjoamme sinulle hyvien koulutus- ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkasetelit, kaupunkipyöräedun, henkilöstökassan jäsenyyden sekä Epassin kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Sinulla on myös mahdollisuus hakea eri puolilla kaupunkia sijaitsevia työsuhdeasuntoja sekä viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja hyvä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Työkokemusta vaativahoitoisten lasten -ja nuorten parissa työskentelystä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi:
Työssäsi menestymisessä on hyötyä vahvasta lastensuojelun laitoshoidon kokemuksesta ja arvioivasta työotteesta. Hyvä asenne ja tietoisuus vaativan työn haasteista helpottavat myös työssä pärjäämistä.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

Johtava ohjaaja Laura Hyytiä p. 040 334 6913
Lastenkodin johtaja Minna Rissanen p. 040 334 6914

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Hammashoitaja Keha-tiimiin, Kalasataman hammashoitola

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuollon lähipalvelut/Kalasataman hammashoitola

Haku päättyy: 29.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 5.8.2024 tai sopimuksen mukaan - 12.4.2025

Lähihoitaja, Viiskulman terveysasema

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka, Keskustan terveysasema / Viiskulma

Haku päättyy: 25.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 12.8.2024 - 31.12.2024

Lähihoitaja, Töölön seniorikeskus

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Töölön seniorikeskus, Ooppera palveluasuminen

Haku päättyy: 26.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 29.7.2024 tai sopimuksen mukaan
Katso kaikki ammattialan tehtävät