Sosiaalityöntekijä, Kallion lastensuojelu (2 tehtävää)

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Itä-Etelän lastensuojelu Kallio 2

Kallion lastensuojelun asiantuntevassa, kannustavassa ja huumorintajuisessa työyhteisössä on kolme tiimiä, joissa on yhteensä 20 sosiaalityöntekijää, puolipäiväinen perheterapeutti, kaksi sosiaaliohjaaja sekä kolme johtavaa sosiaalityöntekijää. Toimipisteemme sijaitsee Hakaniemessä hyvin kulkuyhteyksien varrella. Sosiaalityöntekijät työskentelevät 2-3 hengen huoneissa ja yhdellä sosiaalityöntekijällä voi olla vastuullaan enintään 30 asiakasta.

Sosiaalityötä tehdään sekä itsenäisesti että parin kanssa. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan ja yhteistyöverkostojen kanssa. Lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta, huostaanottojen valmistelusta sekä sijaishuollon aikaisesta työskentelystä. Tehtävä sopii sinulle, jos pidät pitkäjänteisestä työskentelystä ja sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa.

Työn tukena tarjoamme säännölliset tiimikokoukset, tiimityönohjauksen ja lähiesihenkilön henkilökohtaisen konsultaation. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki. Toimipisteessämme tehdään työtä systeemisen työotteen mukaisesti. Samassa rakennuksessa sijaitsee henkilöstöravintola ja kuntosali.

Olet sitten kokenut tai työuraasi vasta aloitteleva sosiaalityöntekijä, olet tervetullut tutustumaan lastensuojelun sosiaalityöhön. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa. Tiimissämme on osaavia työntekijöitä ja hyvä yhteishenki. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiin ja meillä voit tehdä tiimin tilanteen salliessa osan työajastasi etänä. Maksamme vuoden 2024 loppuun saakka 200 euron sitoutumislisää ensimmäisen kolmen kuukauden jälkeen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla. Lisäksi voit viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää sosiaalityöntekijän tutkintoon opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja.

Eduksi luetaan lastensuojelutyön ja alueellinen kokemus.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Tuomas Eirola, p. (09) 310 43673 (lomalla viikot 28 ja 29)

Johtava sosiaalityöntekijä Bettina von Kraemer, p. (09) 310 62341

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Sosiaalityöntekijä, Lastensuojelun sosiaalityö

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelun sosiaalityö

Haku päättyy: 15.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 29.8.2024 tai sopimuksen mukaan - 17.5.2025

Projektipäällikkö, Lastensuojelun sosiaalityö

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Lastensuojelun sosiaalityö

Haku päättyy: 26.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 26.8.2024 - 31.12.2025

Sosiaalityöntekijä, Maahan muuttaneiden erityispalvelut

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Etelän aikuissosiaalityö/Maahan muuttaneiden erityispalvelut

Haku päättyy: 25.7.2024 - 15:00
Palvelussuhde: 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan
Katso kaikki ammattialan tehtävät