Sairaanhoitaja, Teinilän lastenkoti

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö

Etsimme innostunutta, lasten ja nuorten kanssa aidosti läsnä olevaa sairaanhoitajaa joukkoomme Teinilän lastenkotiin vaativalle osastolle toistaiseksi olevaan työsuhteeseen!

Teinilän lastenkodissa tarjoamme erityis- ja vaativan tason lastenkotihoitoa eri ikäisille lapsille viidellä eri osastolla kahdessa toimipisteessä. Teinilän lastenkodissa hoidetaan lapsia, joilla on psyykkisen hyvinvoinnin haasteita, traumaoireilua ja/tai neuropsykiatrisia häiriöitä. Vaativalla osastolla on viisi asiakaspaikkaa ja henkilöstömitoitus on 2,0. Osaston moniammatillinen työryhmä koostuu sosionomeista, sairaanhoitajista ja lähihoitajista. Osaston lähiesihenkilönä toimii johtava ohjaaja ja osaston hoito- ja kasvatushenkilöstö on moniammatillinen. Osaston arki on hoidollista, strukturoitua ja aikuisjohtoista. Osastolle sijoitetut lapset tarvitsevat aikuisen vahvaa tukea ja läsnäoloa arkeensa. Helsingin lastenkotitoiminta panostaa tällä hetkellä paljon henkilöstönsä kouluttamiseen, ja koulutustarjonnasta saat välineitä omaan ammatilliseen kehittymiseesi.

Lastenkotihoitomme perustana toimii ajatus terapeuttisesta lastenkotihoidosta. Toteutamme aikuisjohtoista lastenkodin arkea, jossa pyrimme mahdollistamaan lapselle mahdollisimman normaalin arjen. Perushoidon lisäksi normaaliin arkeen kuuluvat koulunkäynti, sosiaaliset suhteet, harrastukset ja yhteys läheisiin. Lapsen hoitoa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä moniammatillisen tiimin, lastenkodin omien psykologien, ostopalvelu psykiatrin sekä muiden yhteistyöverkostojen kanssa. Osastolla on vahva yhdessä tekemisen meininki unohtamatta arjessa kukkivaa huumoria. Osaston työntekijän kiteyttivät hoitofilosofiansa lyhyesti ja ytimekkäästi ”rajat ja rakkaus”. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, ja omaan työvuorolistaan pyritään saada mahdollisimman paljon liikkumavaraa, työtekijöiden omien harrastusten ja perhe-elämän mahdollistamiseksi.

Sairaanhoitajana olet tärkeä osa lastenkotiosastomme moniammatillista tiimiä. Tehtäviisi kuuluu lasten ja nuorten kasvatustyö, omaohjaajana toimiminen, lääkehoitosuunnitelman mukaisesta lääkehoidosta vastaaminen sekä yhteistyö perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon kanssa. Sairaanhoitajana tuot tiimiin terveydenhuollon asiantuntemusta. Omaohjaajana olet luomassa lapsiimme aitoja ja merkityksellisiä vuorovaikutus- ja luottamussuhteita.

Teinilän lastenkodissa sinua odottaa dynaaminen työryhmä, jonka arjessa korostuu huumori ja vahva yhdessä tekemisen meininki. Työyhteisömme perehdyttää sinut asioihin, jotka eivät ole entuudestaan sinulle niin tuttuja. Työssä, uusien asioiden äärellä sekä ammatillisessa kehittymisessä tukenasi on lastenkotimme toiminnan rakenteet ja perehdytysprosessit.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi edellytämme:

Aiempaa kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä ja sijaishuollon toimintaympäristön tuntemista tai kokemusta muun haastavan asiakasryhmän kanssa työskentelystä (esim. psykiatria tai päihdetyö).

Luemme eduksi:

Toivomme sinulta reipasta, innostunutta ja oma-aloitteista työotetta sekä taitoa ja kykyä olla läsnä lapsille heidän arjessaan.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Vastaava sairaanhoitaja, kotihoito

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotihoito, Kotihoito keskitetyt palvelut

Haku päättyy: 26.6.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 8.7.2024 tai sopimuksen mukaan

Vastaava sairaanhoitaja, Kivelän seniorikeskus

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kivelän seniorikeskus, osasto 12

Haku päättyy: 27.6.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.7.2024 tai sop. mukaan

Sairaanhoitaja, Vuorensyrjän palvelutalo

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Vuorensyrjän palvelutalo

Haku päättyy: 1.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 8.7.2024 tai sopimuksen mukaan
Katso kaikki ammattialan tehtävät