Terveydenhoitaja, Itäkadun neuvola

Lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys

Tervetuloa töihin maailman toimivimpaan kaupunkiin huippuammattilaisten joukkoon tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä lasta odottavien ja lapsiperheiden kanssa! Haemme terveydenhoitajaa vakituiseen toimeen Itäkadun perhekeskuksen äitiys- ja lastenneuvolaan.

Itäkadun perhekeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Tallinnanaukio 1.
Helsingissä on neljä perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren, Kallion ja Kampin perhekeskukset. Lisäksi on 14 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Tarjoamme neuvolan puhelinpalvelua keskitettynä toimintana. Meillä kaikilla on sama tavoite - turvata helsinkiläisten lapsiperheiden hyvinvointia!

Itäkadun neuvolassa työskentelee 28 terveydenhoitajaa ja kaksi lähihoitajaa. Esihenkilönäsi toimii osastonhoitaja. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työtä tehdään arkisin klo 7.00-19.00 välillä. Lounas kuuluu työaikaan. Terveydenhoitajan työtehtävissä teet merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi monialaisessa tiimissä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Tehtävä soveltuu sinulle, joka koet moniammatillisen ja kehittämisorientoituneen työn luontevaksi osaksi tulevaisuuttasi. Työssä onnistumista tukevat ymmärrys perheiden maailmasta ja heidän aito kohtaaminen.

Terveydenhoitajana tavoitteenasi on turvata odottavan äidin, sikiön, vastasyntyneen ja lapsen terveyttä sekä ohjata vanhempia lapsen kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisessa. Toimintamalleina käytössämme on mm. etäperhevalmennusryhmät, 6kk ikäisten ryhmäneuvola ja raskausdiabetes-ryhmät. Vastaanottotyön lisäksi tehtäviin voi kuulua ryhmämuotoista toimintaa, kehittämistyötä ja puhelinpalvelua.

Työyhteisömme on saanut myönteistä palautetta hyvästä työilmapiiristä (Kunta10 vuonna 2023) ja pidämme hyvää huolta uusista kollegoistamme. Saat meistä iloisen ja huumorintajuisen työyhteisön. Olemme jokainen joskus aloittaneet työn neuvolassa ja saaneet kaiken avun ja tuen hyviltä työkavereilta, joten sitä kokemusta haluamme välittää työyhteisömme uusille jäsenille.
Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Käytössämme on Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmä.

Ilahdumme hakemuksestasi erityisesti, jos
- sinulla on aiempaa kokemusta neuvolatyöstä
- hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä ja teet hoitotyötä ylpeydellä
- olet jo valmis Apotti -potilastietojärjestelmäosaaja tai nopea oppimaan järjestelmän käytön
- puhut sujuvaa suomea ja hallitset mahdollisesti muitakin kieliä kuten englantia

Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen, monipuolisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan työn äitiys- ja lastenneuvolassa sisältäen eri vastuualueita kiinnostuksen mukaan
-ammattia tukevaa täydennyskoulutusta ja hyvät kehittymismahdollisuudet
- kattavan perehdytyksen
- laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla. Lisäksi voit viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Haastattelut pidetään 10.6.-11.6.2024. Tiedustelemme myös mahdollisia suosittelijoita.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kokemusta äitiys- ja lastenneuvolatyöstä.

Luemme eduksi kielitaidon, imetysohjaajakoulutuksen ja kokemuksen monikulttuurisesta hoitotyöstä.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

Osastonhoitaja Raija Saavalainen-Kourula puh 040 1326238, raija.saavalainen@hel.fi
Ylihoitaja Kirsi Otronen puh 050 4055994, kirsi.otronen@hel.fi

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Sairaanhoitaja, Koskelan seniorikeskus

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Koskelan seniorikeskuksen arviointi- ja kuntoutusosasto F4

Haku päättyy: 7.6.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 10.6.24 - 11.8.2024 aloitus sopimuksen mukaan

Sairaanhoitaja, Kivelän seniorikeskus ruotsinkielinen osasto

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kivelän seniorikeskus, ruotsinkielinen osasto 4

Haku päättyy: 5.6.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 7.6.2024 - 11.8.2024

Vastaava sairaanhoitaja, Vuorensyrjän palvelutalo

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Syystien seniorikeskus/Vuorensyrjän palvelutalo

Haku päättyy: 10.6.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 17.6.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät