Hyppää pääsisältöön

Ohjaaja, Herttoniemen vastaanotto

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Nuorten vastaanotto
Hae työpaikkaa

Hei, oletko kiinnostunut työskentelystä nuorten parissa? Pidätkö vaihtelevasta ja vaikuttavasta työstä, ja haluat työskennellä Helsingin kaupungin lastensuojelun vastaanoton ja arvioinnin parissa? Kohtaat nuoret ja heidän perheensä arvostavasti ja ammatillisesti, ja pystyt toimimaan ammatillisesti ja tavoitteellisesti myös haastavissa tilanteissa. Meillä olisi tarjolla sinulle töitä!

Nuorten vastaanoton kokonaisuus muodostuu Kallion, Herttoniemen ja Malminkartanon lastensuojelun vastaanottolaitosten osastoista. Palvelumme on ympärivuorokautista ja päivystysluonteista vastaanotto- ja arviointitoimintaa. Asiakkaamme ovat 13-17-vuotiaita helsinkiläisiä nuoria.

Sijoitukset ovat kestoltaan lyhytaikaisia ja nuoret ovat pääosin kiireellisesti sijoitettuja. Arviointijakson aikana vastaamme nuoren kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Palveluumme sisältyy myös nuoren, perheen sekä vastuusosiaalityöntekijän kanssa tehtävä tilanteen ja tuen tarpeen arviointi ja kartoitus. Ohjaaja työskentelee osastolla tiimissä, jossa vastaavan ohjaajan johdolla kanssasi työskentelevät sosionomeja, lähihoitajia, sairaanhoitaja ja psykologi. Herttoniemessä on kodinhuollon ohjaaja, joka vastaa ruokahuollosta ja kodinhuollosta. Lisäksi asiakastyötämme tukee ostolääkäripalvelut.

Vastaanottoyksikkömme tarjoavat lisäksi lyhytaikaista hoivaa ja huolenpitoa nuorille, jotka ovat luvatta poissa omasta sijaishuoltopaikastaan. Näissä tilanteissa teemme yhteistyötä eri viranomaisten kanssa.

Haemme nyt ohjaajaa (amk) kolmivuorotyöhön Herttoniemen vastaanottoon, osasto Siriukseen. Herttoniemen vastaanotossa on kaksi osastoa, Polaris ja Sirius. Molemmilla osastoilla on kuusi asiakaspaikkaa ja yhdeksän henkilön työryhmät.

Työ alkaa 2.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työpaikkaan liittyen, niin ole toki yhteydessä. Yhteystiedot löydät ilmoituksen lopusta.

Tarjoamme sinulle hyvien koulutus- ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkasetelit, kaupunkipyöräedun, henkilöstökassan jäsenyyden sekä alennuksia kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Sinulla on myös mahdollisuus hakea eri puolilla kaupunkia sijaitsevia työsuhdeasuntoja sekä viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi amk tai vastaava aiempi opistoasteinen tutkinto.) Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:

Kokemuksen lastensuojelun laitoshoidossa työskentelystä ja lastensuojelulain tuntemuksen. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja menetelmäosaamista työskentelyssä nuorten ja perheiden kanssa.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

vastaava ohjaaja Solja Vainio, p. 09 310 46991, solja.vainio@hel.fi
lastenkodin johtaja Hannele Moisio, p. 09 310 43378, hannele.moisio@hel.fi

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille
Hae työpaikkaa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Hoiva-avustaja, Seniorikeskukset/palvelutalot (20 tehtävää)

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Seniorikeskukset

Sosiaaliohjaaja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lännen nuorten sosiaalityö

Sosiaaliohjaaja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaisten työ- ja päivätoiminta / Haavikon valmennuspiste
Etsi avoimia paikkoja