Hyppää pääsisältöön

Psykologi

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Maahanmuuttoyksikkö
Hae työpaikkaa

Tarjolla mahdollisuus työskennellä psykologina maahan muuttaneiden palveluiden parissa!

Haemme psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 4.4.2023-31.3.2024 Helsingin maahan muuttaneiden erityispalveluihin, jossa järjestetään keskitetysti kotoutumista tukevia sosiaalipalveluja. Yksikön asiakkaat ovat kansainvälisen suojelun perusteella oleskeluluvan saaneita alkuvaiheen kotoutujia, ihmiskaupan uhreja ja paperittomia henkilöitä.

Pääset osaksi 11 psykologin tiimiä, jossa työtä on mahdollisuus tehdä itsenäisesti, mutta tarjolla on kattavaa perehdytystä ja tukea.

Maahan muuttaneiden erityispalveluissa psykologin työn painopisteenä on psykologinen arviointi ja interventiot sekä toimiminen asiantuntijana erilaisissa työryhmissä ja verkostoissa. Tehtävä painottuu erityisesti perheiden ja/tai paperittomien kanssa tehtävään työhön, mutta työssä on mahdollista tutustua laajasti myös muuhun psykologin työhön yksikössä. Lisäksi kehitämme jatkuvasti työn sisältöjä ja osallistumme yksikössämme palvelujen kehittämiseen. Työmme on moniammatillista ja yksikössämme työskentelee psykologien lisäksi sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja ohjaajia. Lisäksi yhteistyö terveydenhuollon kanssa on tiivistä. Työnohjaus on järjestetty ryhmätyönohjauksena.

Maahan muuttaneiden erityispalvelut sijaitsee Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa, joka tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut saman katon alta, hyvien liikenneyhteyksien varrelta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta, hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä taitoa ja innostusta tehdä monialaista yhteistyötä yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Luemme eduksi perehtyneisyyden perheiden tai ulkomaalaistaustaisten henkilöiden kanssa työskentelystä.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

Johtava psykologi Sanna Salomaa p. 040 662 4334
ke 22.3. klo 14-15 ja ma 3.4. klo 10-11

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille
Hae työpaikkaa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Hoiva-avustaja, Seniorikeskukset/palvelutalot (20 tehtävää)

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Seniorikeskukset

Sosiaaliohjaaja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lännen nuorten sosiaalityö

Sosiaaliohjaaja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaisten työ- ja päivätoiminta / Haavikon valmennuspiste
Etsi avoimia paikkoja