Ruokapalveluvastaava, Tahvonlahden ala-aste

Palvelukeskus Helsinki, Tahvonlahden ala-aste ja päiväkoti, Laajasalo

Mikäli sytyt vastuullisesta ja monipuolisesta työstä ja olet innokas ruoanvalmistuksen ammattilainen, voit sopia joukkoomme!

Tahvonlahden ala-asteella ja päiväkodissa tarjoamme asiakkaillemme ravitsevan ja maistuvan ruokailuelämyksen vuoden jokaisena päivänä. Talo on uusi ja valmistunut käyttöön heinäkuussa 2023. Täällä pääset työskentelemään aivan uusissa tiloissa ja uusilla laitteilla. Kohde on iso ja monipuolinen, joten ruokapalveluvastaavana pääset hyödyntämään osaamistasi erittäin monipuolisesti ja osallistumaan uuden talon toimintamallien luomiseen. Asiakkaita tällä hetkellä päiväkodin puolella on 170 ja koulun puolella 400. Talo täyttyy pikkuhiljaa seuuraavien vuosien aikana ja tulevaisuudessa asiakaita tulee olemaan yhteensä yli 800. Täällä työkavereina on kokki, 2 ruokapalvelutyöntekijää ja 2 palvelutyöntekijää.

Ruokapalveluvastaavana pääset hyödyntämään osaamistasi suunnittelu-, keittiö- sekä asiakaspalvelutehtävissä. Vastaat keittiön toiminnan sujuvuudesta, töiden organisoinnista, työn ohjauksesta ja osallistut myös itse keittiön päivittäisiin tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu tilauksien teko, kulutuksen ja hävikin seuranta, lisukkeiden teko ja ruoan esillepano, keittiön puhtaanapito sekä astiahuolto. Tapaat työssäsi paljon ihmisiä, joten toivomme sinun kohtaavan asiakkaat ammattimaisesti ja isolla hymyllä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työpaikan, jossa työaikasi on säännöllinen ja ennakoitava, arkisin klo. 7-16.00 välillä.

Näillä onnistut tehtävässä:
• olet käynyt soveltuvan koulutuksen tai sinulla on vastaavaa työkokemusta
• sinulla on hygieniapassi
• nautit asiakaspalvelutyöstä ja olet taitava organisoija
• pärjäät työtilanteissa suomen kielellä eikä muista kielitaidosta haittaakaan ole
• toimit mielelläsi esimerkkinä muille työntekijöille

Suomen suurimman työnantajan vakauden lisäksi tarjoamme kattavat edut hyvinvointisi tueksi, kuten runsaat lomaedut jopa 38 arkipäivää, kokemuslisät (5 vuoden kokemuksella 3 % ja 10 vuoden kokemuksella 8 %), kaupunkipyöräedun, ePassin työmatkaedun 300 €/vuosi, kulttuuri- ja liikuntaedun 200 €/vuosi sekä lounasedun. Voit itse vaikuttaa ansioihisi erilaisilla palkkioilla ja tarjoamme apua myös asunnon etsimisessä.

Hae mukaan heti ja tule kokkaamaan itsesi stadilaisten sydämiin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Ruokapalveluvastaava, Porolahden ala-aste

Palvelukeskus Helsinki, Porolahden ala-aste, Herttoniemi

Haku päättyy: 2.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 19.8.2024

Palvelutyöntekijä, osa-aikainien, Päiväkoti Nuotti

Palvelukeskus Helsinki, Päiväkoti nuotti, Pukinmäki

Haku päättyy: 26.7.2024 - 14:00
Palvelussuhde: 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan

Kokki, Laajasalon peruskoulu

Palvelukeskus Helsinki, Laajasalon peruskoulu

Haku päättyy: 24.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: Sopimuksen mukaan
Katso kaikki ammattialan tehtävät