Kokki, Laajasalon peruskoulu

Palvelukeskus Helsinki, Laajasalon peruskoulu

Tervetuloa tiimiimme, missä intohimo ruoanlaittoon ja ammattitaito kohtaavat! Etsimme joukkoomme Laajasalon peruskoululle kokenutta kokkia, joka hallitsee keittiön salat ja nauttii ruoanvalmistuksesta. Työskentely kanssamme tuo mukanaan taatusti vauhdikkaita ja monipuolisia keittiökokemuksia!

Laajasalon peruskoulun valmistuskeittiössä huolehdimme päivittäin noin 500 ala-aste- ja eskari-ikäisen asiakkaan ruokailusta. Tiimissäsi työskentelee kaksi muuta ammattilaista, ruokapalveluvastaava ja ruokapalvelutyöntekijä.

Kokkina olet keskeisessä roolissa kohteen ruokapalveluissa yhdessä työtovereidesi kanssa. Tehtäviisi kuuluu perus- ja erityisruokavalioruokien sekä välipalatuotteiden valmistus reseptejä tarkasti noudattaen. Vastuullasi on myös keittiön siisteys ja astiahuolto. Kohtaat päivittäin monia ihmisiä, joten odotamme sinulta ammattimaista otetta asiakaspalveluun ja aurinkoista hymyä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työpaikan, jossa työaikasi on säännöllinen ja ennakoitava, arkisin klo 7-15.00 välillä.

Näillä edellytyksillä menestyt tehtävässä:
• Sinulla on soveltuva koulutus tai vastaava työkokemus.
• Omistat hygieniapassin.
• Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä työtilanteissa.
• Toimit omatoimisesti ja huolellisesti ja inulla on osaamista erikoisruokavalikoista.

Suomen suurimman työnantajan vakauden lisäksi tarjoamme kattavat edut hyvinvointisi tueksi, kuten runsaat lomaedut jopa 38 arkipäivää, kokemuslisät (5 vuoden kokemuksella 3 % ja 10 vuoden kokemuksella 8 %), kaupunkipyöräedun, ePassin työmatkaedun 300 €/vuosi, kulttuuri- ja liikuntaedun 200 €/vuosi sekä lounasedun. Voit itse vaikuttaa ansioihisi erilaisilla palkkioilla ja tarjoamme apua myös asunnon etsimisessä.

Hae mukaan heti ja kokkaa itsesi stadilaisten sydämiin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja rikosrekisteriote.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Ruokapalveluvastaava, Porolahden ala-aste

Palvelukeskus Helsinki, Porolahden ala-aste, Herttoniemi

Haku päättyy: 2.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 19.8.2024

Ruokapalveluvastaava, Tahvonlahden ala-aste

Palvelukeskus Helsinki, Tahvonlahden ala-aste ja päiväkoti, Laajasalo

Haku päättyy: 22.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: Sopimuksen mukaan

Palvelutyöntekijä, osa-aikainien, Päiväkoti Nuotti

Palvelukeskus Helsinki, Päiväkoti nuotti, Pukinmäki

Haku päättyy: 26.7.2024 - 14:00
Palvelussuhde: 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan
Katso kaikki ammattialan tehtävät