Valvontaeläinlääkäri

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat, Ympäristöpalvelut, Elintarviketurvallisuus
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kiinnostaako sinua eläinlääkintähuoltolain mukaiset valvonta- ja asiantuntijatehtävät? Tule tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy meidän kaikkien arjessa!

Nyt haemme asiantuntevaan joukkoomme valvontaeläinlääkäriä vakinaiseen virkasuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu eläinlääkintähuoltolain 15 § 3. mom. mukaiset viranomaistehtävät. Tehtävästä suurin osa on eläinsuojeluvalvontaa ja siihen kuuluu myös eläinten vientitodistusten myöntämistä sekä eläintautivalvontaa. Tehtävä sijoittuu elintarviketurvallisuusyksikön eläinsuojelutiimiin, jossa työskentelee johtava valvontaeläinlääkäri ja kolme valvontaeläinlääkäriä.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä.

Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa laadukkaita työterveyshuollon palveluja, henkilöstökassan jäsenyyden, runsaasti liikkumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä etuja, työsuhdematkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Työsi jälki on meille arvokasta ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Suhtaudumme työn ja muun elämän yhteensovittamiseen kannustavalla otteella mahdollistamalla eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään perehtyneisyyttä eläinsuojeluvalvontaan ja hallinnollisiin menettelyihin sekä hyvää englannin kielen taitoa. Lisäksi tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä tiimityöskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja halukkuutta työskennellä osana tiimiä. Toivomme, että olet joustava ja aktiivisesti ratkaisuja hakeva tekijä.

Luemme eduksi kokemuksen eläinsuojeluvalvonnasta ja praktiikasta.

Lisätietoja voit kysellä joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta.

Täytäthän hakemuksesi ensisijaisesti Hae paikkaa -linkin kautta. Tarvittaessa kirjallisen hakemuksen voit toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon: Kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus KYMP-03-77-23. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätiedot

Johtava valvontaeläinlääkäri Päivi Lahti p. 09 310 32076, paivi.h.lahti@hel.fi

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Pedagoginen asiantuntija

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Hallinto- ja tukipalvelut, Kehittämispalvelut, Palvelukokonaisuuksien kehittämisen tuki

Viestintäasiantuntija

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Viestintäpalvelut ja osallisuus, Palvelu- ja henkilöstöviestintä

Johtava hankinta-asiantuntija

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Hankintapalvelut, Operatiivisen hankinnan palvelut
Etsi avoimia paikkoja