Projektipäällikkö, katusuunnittelu (2 tehtävää)

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne, Liikenne- ja katusuunnittelu, Suunnittelu
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kiinnostaako sinua merkityksellinen ja monipuolinen työ Helsingin katujen suunnittelun ja kehittämisen parissa?

Haemme kahta katusuunnittelusta vastaavaa projektipäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu:
Projektipäällikkönä toimit erilaisissa katu- ja infrasuunnitteluhankkeissa eri puolilla kaupunkia. Tehtäviin kuuluvat katu- ja infrasuunnittelun ohjaus ja tilaaminen, eri toimijoiden tahtotilojen ja suunnitelmien yhteensovittaminen sekä vastuu laadunvarmistuksesta. Lisäksi pääset osallistumaan rakentamisen valmisteluun ja työnaikaiseen suunnitteluun. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus olla kehittämässä katusuunnittelun tietomallipohjaista suunnittelua ja muita suunnittelun osa-alueita myös oman kiinnostuksesi mukaan painottuen esimerkiksi pyöräliikenteen katu- ja infrahankkeisiin. Projektipäällikön tehtävä on vaativa ja monipuolinen asiantuntijatehtävä, jossa tehdään yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen mm. puisto- ja viheraluesuunnittelun, asemakaavoituksen, liikennesuunnittelun ja rakennuttamisen kanssa.

Odotamme sinulta:
Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, vastaava aiempi tutkinto tai osoitus näiden tietotasosta esimerkiksi pitkän ja vaativan työuran avulla sekä suomen kielen sujuva suullinen ja kirjallinen taito.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta katu- ja infrasuunnittelusta ja kustannushallinnasta. Menestyt tehtävässä parhaiten, jos sinulla on valmiuksia tai olet jo perehtynyt projektipäällikön tehtäviin, hallitset itsenäisen työskentelyn toimintatavat ja omaat monipuolista kokemusta ja asiantuntemusta toimialan suunnittelutehtävistä. Arvostamme avointa, positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta.

Tehtävässä tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta sekä reagointikykyä muuttuvissa tilanteissa. Hyödyt tehtävässä ratkaisukeskeisestä ja ennakoivasta ajattelutavasta sekä kyvystä omaksua nopeasti uusia asioita.
Tehtävässä pääset kehittämään Helsinkiä ja vaikuttamaan osaltasi ihmisten arkeen ja liikkumiseen. Pääset osaksi mahtavaa ja osaavaa liikenne- ja katusuunnittelupalvelun ja koko kaupunkiympäristötoimialan asiantuntijajoukkoa. Meillä saat mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi katusuunnittelussa ja kehittää itseäsi vahvana alan osaajana. Tukenasi tehtävässä onnistumisessa sinulla on tiimisi lisäksi oma esihenkilösi ja laaja kaupunkiympäristötoimialan asiantuntijajoukko.

Tarjoamme sinulle:
- erittäin mielenkiintoisen, monipuolisen ja haasteellisen tehtävän merkityksellisellä kaupunkiympäristön toimialalla
- mahdollisuuden kehittyä ja kehittää
- laaja-alaisen ja osaavan asiantuntijaorganisaation sekä työyhteisön tuen
- joustavan työnantajan, joka mahdollistaa sujuvan työn ja yksityiselämän yhteensovittamisen sekä etätyömahdollisuuden
- vastuullisen työnantajan, joka panostaa laadukkaaseen ihmisten johtamiseen ja työhyvinvointiin
- modernin toimipisteen Kalasatamassa hyvien kulkuyhteyksien päässä
- monipuoliset edut, mm. liikunta- ja kulttuurietuja, lounasetu toimipisteen lounasravintolassa sekä kaupunkipyöräetu ja muita liikkumiseen liittyviä työsuhde-etuja.

Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 4165,25 €/kk sekä alalta olevaan työkokemukseen perustuvasta ammattialalisästä.

Jäikö jokin mietityttämään?
Lisätietoja voit aina kysellä lisää joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta. Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi 11.12.2023 mennessä!

Meillä teet vaikuttavaa sekä merkityksellistä työtä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Tiimipäällikkö Anna Tienvieri, anna.tienvieri(at)hel.fi p. 09 310 20480

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Projektipäällikkö, katukunnossapito

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet, Yleiset alueet, Kunnossapito-yksikkö, Katukunnossapito-tiimi

Projektipäällikkö, pyöräliikenteen katusuunnittelu

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne, Liikenne- ja katusuunnittelu, Suunnittelu

Tiimipäällikkö, ympäristövalvonta

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat, Ympäristöpalvelut, Ympäristöseuranta ja valvonta
Katso kaikki ammattialan tehtävät