Hankejohtaja, järjestelmämuutos

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Hallinto
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kiinnostaako sinua työ merkityksellisen järjestelmäuudistuksen johtajana?

Etsimme nyt kokenutta hankejohtajaa vastaamaan kasvatuksen ja koulutuksen toimialan järjestelmämuutoksesta kolmen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Sinussa yhdistyy näkemyksellisyys ja toimeenpanokyky, ja innostut toimintaprosessien kehittämisestä. Haluat tehdä merkityksellistä työtä, jolla on laaja-alaiset vaikutukset suoraan kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen. Työskentelet sujuvasti erilaisissa verkostoissa ja omaat erinomaiset viestintätaidot.

Vastaat Helsingin varhaiskasvatuksen ICT-järjestelmäuudistusprojektin ja siihen liittyvien toimintaprosessien muutosjohtamisesta. Järjestelmää käyttävät varhaiskasvatuksen päiväkodinjohtajat, palveluohjaajat ja aluepäälliköt. Tavoitteenasi on varmistaa usean eri elinkaaren vaiheessa olevan ohjelmiston ja pitkälle kehitetyn oman järjestelmäkokonaisuuden uudelleensuunnittelu ja johdat kokonaisuuden teknistä toteutusta.

Ohjaat projektiryhmää tavoitteelliseen ja tulokselliseen työskentelyyn tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä keskeiseen rooliin Suomen suurimman työnantajan muutoshankkeessa. Saat esihenkilöltäsi ja kollegoiltasi tukea, sparrausta ja innostavaa yhdessä tekemistä. Työpaikkasi sijaitsee Kalasatamassa, moderneissa työtiloissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Teemme työtä monipaikkaisesti. Suurena ja vakaana työnantajana tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut.

Hakuprosessin aikataulusta

Hakuaika päättyy 8.12. klo 16.00. Rekrytoinnin ensimmäisen vaiheen haastattelut pidetään Teamsilla ja ne ajoittuvat viikolle 50-51. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse, prosessista karsiutuvat hakijat saavat tiedon sähköpostitse.

Kelpoisuusvaatimukset ja menestymisen edellytykset

Sinulle on kertynyt monipuolisia näyttöjä muutosjohtamisesta. Omaat näkemystä, miten kehittää prosesseja sekä toimeenpanokykyä viedä laajatkin muutoshankkeet onnistuneesti maaliin. Tiedät kokemuksesta, mitä vaativienkin muutos- ja kehittämishankkeiden läpivieminen suurissa ja monimutkaisissa organisaatioissa edellyttää.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä ymmärrystä ja kykyä perehtyä järjestelmäarkkitehtuureihin. Viestit sujuvasti johdon tasolla ja osaat sovitella ja neuvotella eri osapuolten näkemyksiä yhteiseksi tavoitteeksi. Toimit aktiivisesti sekä sisäisissä että ulkoisissa yhteistyöverkostoissa.

Olemme Helsingin kaupungilla määritelleet johtamisen kulmakivet, joiden mukaista johtamista odotamme ja tuemme. Näkemyksellisyys, innostus, linjakkuus ja toimeenpanokyky ovat johtamisemme perusta. Näiden odotamme näkyvän myös sinun toiminnassasi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, todennetut näytöt ICT-järjestelmäprojektien muutosjohtamisesta sekä suomen kielen erinomainen, englannin kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi katsotaan varhaiskasvatuksen toimialatuntemus sekä aiempi kokemus julkishallinnosta ja julkisista hankinnoista.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Hallintojohtaja Kati Takanen
050 540 6701
ke 22.11. klo 16-16.30
to 30.11. klo 16-17
ti 5.12. klo 16-16.30

Digitalisaatiojohtaja Hannu Heikkinen
050 575 5510
to 23.11. klo 16-16.30
ke 29.11. klo 16-16.30
to 7.12. klo 15-16

https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Datainsinööri

Kaupunginkanslia, Strategiaosasto, Digitalisaatioyksikkö, Data ja analytiikka

ICT-suunnittelija

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Hallinto, Jatkuvat palvelut ja sovellustukiyksikkö
Katso kaikki ammattialan tehtävät