Hallintoasiantuntija, Päätöksenteon tuki

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Hallintopalvelut, Päätöksenteon tuki

Haemme hallintoasiantuntijaa vakinaiseen palvelussuhteeseen kasvatuksen ja koulutuksen toimialan päätöksenteon tuen yksikköön.

Hallintoasiantuntijan tehtäviin kuuluvat toimialan tiedonhallinnan koordinointi, ohjaaminen ja kehittäminen yhdessä muiden tiedonhallinnan asiantuntijoiden kanssa. Hallintoasiantuntija osallistuu tiedonhallintaan liittyvien monenlaisten velvoitteiden toimeenpanoon, kouluttamiseen ja ohjeistamiseen.

Hallintoasiantuntija osallistuu hallintomenettelyn kehittämiseen ja neuvontaan, sekä hallintopäätösten valmisteluun. Hallintoasiantuntija toimii pääkäyttäjänä Ahjossa, joka on Helsingin kaupungin asianhallinnan sekä viranhaltija- ja toimielinpäätöksenteon järjestelmäkokonaisuus. Hallintoasiantuntija myös antaa tukea Ahjon käyttöön kasvatuksen ja koulutuksen toimialan valmistelijoille ja esittelijöille.

Hallintoasiantuntijan tehtäviin kuuluvat lisäksi kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielisen jaoston pöytäkirjanpitäjänä toimiminen, pöytäkirjojen laatiminen sekä tiedotus, viestintä ja neuvonta luottamushenkilöille ja valmistelijoille. Tehtävään sisältyy luottamushenkilötoiminnan ja päätöksenteon kehittämistä ja koordinointia sekä muut toimielinten toiminnan järjestämiseen liittyvät asiat.

Tehtäväkohtainen palkka on 3666,46 €/kk. Sen lisäksi maksetaan myös mahdollinen KVTES:n mukainen kokemuslisä.

Tervetuloa työskentelemään asiantuntijayksikköömme! Olemme hallinnon ammattilaisia juristeista tietosuojaan, hallintoon ja tiedonhallintaan. Meidän joukossamme et jää yksin, sillä työmme perustuu vahvaan kollegiaaliseen tukeen, yhteistyöhön ja verkostomaiseen työskentelyyn. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja rohkeaa työskentelyotetta.

Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, mm. työsuhdeasuntoja, tukea työmatkoihin, alennuksia kulttuuripalveluihin ja paljon muuta! Voit tutustua henkilöstöetuihin ja kaupunkiin työnantajana täällä (linkki: https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/miksi-toihin-kaupungille#tyosuhde-edut).

Jätäthän hakemuksesi 31.7.2024 klo 16 mennessä. Henkilökohtaiset haastattelut järjestetään elokuun ensimmäisinä viikkoina.

Kelpoisuusvaatimukset:

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä tiedonhallinnan ja kunnallishallinnon tuntemus ja käytännössä hankittu tehtävien edellyttämä kyky ja taito.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Luemme eduksi kokemuksen tiedonhallintaan liittyvistä tehtävistä ja kunnallishallinnosta.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

hallintopäällikkö Marko Enberg
09 310 88591

https://www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Projektipäällikkö, Hankkeet ja vaikuttavuus

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Kehittämispalvelut, Hankkeet ja vaikuttavuus

Haku päättyy: 31.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 12.8.2024-31.7.2026

Johtava yritysneuvoja

Kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto, Uudet yritykset, Kasvuyritystiimi

Haku päättyy: 16.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.9.2024 - 31.10.2025. Aloitusjankohta sovittavissa myös erikseen.

Projektipäällikkö, Asiakkuudet, Talpa

Taloushallintopalvelu, Asiakkuudet, Projektit ja palvelunhallinta

Haku päättyy: 2.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.9.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät