Tuntiopettaja, ohjaava opettaja

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Kiinnostaako vaihteleva ja innostava opetus- ja ohjaustyö kivassa ja huippuosaavassa tiimissä? Hae Stadin ammatti- ja aikuisopiston hakijapalveluiden tiimiin!

Haemme Stadin ao:n hakijapalveluiden tiimiin joustavaa, monipuolista ja osaavaa henkilöä. Tehtävä painottuu oppilaitokseen hakeutuvien sekä meillä ja yhteistyöoppilaitoksessa opiskelevien oppisopimusopiskelijoiden (ns. laajennettu oppisopimus) ohjaamiseen.

Sinulla on aiempaa kokemusta ammatillisen koulutuksen ohjaustehtävistä erityisesti S2-opiskelijoiden ja oppisopimusopiskelijoiden parissa. Osaat ohjata eri ikäisiä opiskelijoita kielitietoisesti heidän työjaksoillaan. Autat heitä omaksumaan suomen kielen ammattisanastoa ja ohjaat heitä sekä ammatillisissa että yhteisissä tutkinnon osissa ja erilaisissa oppimistehtävissä.

Osallistut myös hakijapalveluiden eri työtehtäviin, joissa aiempi kokemus hakeutumisprosesseista auttaa tehtävässä selviytymisessä. Olet tarkka ja huolellinen, ja sinulla on ohjaukseen kielitietoinen ote. Teet kiinteästi yhteistyötä tiimisi kanssa ja johdat tehokkaasti omaa työtäsi. Toimit sujuvasti digitaalisissa oppimisympäristöissä.

Taustaltasi voit olla S2-opettaja, opinto-ohjaaja, yhteisten tutkinnon osien opettaja tai ammatillinen opettaja. Olet ehkä työskennellyt aiemmin oppisopimusopiskelijoiden ohjaustehtävissä. Sinulla on hyvä olla monipuolista kokemusta ja näkemystä ohjaus- ja hakeutumisprosesseista sekä halua työskennellä vaihtelevissa tehtävissä ja tilanteissa eri ikäisten oppijoiden tukena.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Suomen suurimmassa ammattiopistossa sekä työhösi työyhteisön, tiimisi ja johdon tuen. Helsingin kaupungin työntekijänä sinulle on käytössäsi hyvät henkilöstöedut, kuten työterveydenhuolto, henkilöstöliikuntaa, kulttuuria, alennuksia ja jatkuvan kouluttautumisen mahdollisuudet!

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan videohaastatteluun. Henkilökohtaiset haastattelut pidetään alustavan suunnitelman mukaan viikoilla 32 ja 33.

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuuden 13 §:n tai 14 §:n säännösten mukaan. Vaadittava opettajakelpoisuus; tutkinto, opetettavat aineet (opintopisteet/opintoviikot) sekä pedagogiset opinnot tulee selvittää mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Edellytämme aiempaa kokemusta ammatillisen koulutuksen ohjaustehtävistä erityisesti S2-opiskelijoiden sekä oppisopimusopiskelijoiden parissa sekä ymmärrystä hakeutumisprosesseista.

Sopimusala

OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

koulutuspäällikkö Kaija Lahti
09 310 21655
Tavoitettavissa 1.-2.8.2024.

https://stadinao.fi/(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Tuntiopettaja, ohjaava opettaja

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Haku päättyy: 22.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.9.2024 - 31.8.2025

Tuntiopettaja, talotekniikka, putkiasennus, Stadin AO

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Kampus 4

Haku päättyy: 2.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: viimeistään 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan
Katso kaikki ammattialan tehtävät