Tuntiopettaja, kilpailutoiminnan kehittäminen

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Tulisitko tuntiopettajaksi lukuisten mahdollisuuksien ammatilliseen koulutukseen? Mikäli haluat tehdä vaihtelevaa ja osaamistasi kehittävää opetustyötä osana oppilaitosyhteisöä, jatka lukemista!

Haemme Stadin ammattiopistoon tuntiopettajaa opettamaan ja ohjaamaan kilpailutoiminnan kokonaisuutta. Opettajan työ meillä on mielenkiintoista ja kehittävää. Saat ympärillesi osaavan työyhteisön ja kollegiaalisen tuen. Työssä korostuu yhteisöllinen oppiminen sekä opetuksen suunnittelu ja järjestäminen. Työsi nivoutuu työelämään valmentautumisen tukemiseen ja alan osaamisen kehittämiseen.

Odotamme sinulta ammatillisen huippuosaaamisen, kestävän tulevaisuuden, kansainvälisyyden ja monikulttuurisuuden osaamista. Lisäksi odotamme sinulta laajaa verkosto-osaamista ammatillisen koulutuksen kilpailutoiminnan kentällä. Olet taitava luomaan me-henkeä Team Stadille ja pärjäät myös kansainvälisillä kilpailuareenoilla. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä innovatiivista pedagogista ajattelua. Odotamme sinulta pedagogisesti kustannustehokasta toimintaa sekä toiminnan seurannan osaamista.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ole meihin rohkeasti yhteydessä! Lisätietoja tehtävästä antavat rehtori Eeva Sahlman, p. 0403361017 ja apulairehtori Sari Slöör, p. 0403340963.

Alustavan suunnitelman mukaan ryhmähaastattelut järjestetään etänä viikolla 26 tai 27 Microsoft Teams -sovelluksen avulla.

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuuden 13 §:n ja 17 §:n säännösten mukaan.

Vaadittava opettajakelpoisuus; tutkinto, opetettavat aineet (opintopisteet/opintoviikot) sekä pedagogiset opinnot tulee selvittää mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisäksi edellytämme vahvaa ja tuoretta osaamista ammatillisesta koulutuksesta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä.

Luemme eduksi oppilaitostasoisen osaamisen uudenlaisten ja joustavien opetustoteutusten tarjonnasta.

Sopimusala

OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

rehtori Eeva Sahlman
040 336 1017

apulairehtori Sari Slöör
040 334 0963

https://stadinao.fi/(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Tuntiopettaja, tieto- ja viestintätekniikka

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Haku päättyy: 27.6.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.8.2024 - 31.5.2025
Katso kaikki ammattialan tehtävät