Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Ariel, Kalasatama

Keskinen suurpiiri, Kalasatama, Varhaiskasvatusyksikkö Ariel

Haemme timanttiseen joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Etsimme opettajaa 3-5-vuotiaiden ryhmään!
Työssäsi sinulla on tukena ryhmän toinen varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, veo, yksikön muu henkilökunta sekä päiväkodin johtaja.

Päiväkoti Ariel sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa. Pedagogiikassa painotamme sensitiivistä kohtaamista sekä sosiaalisten taitojen harjoittelua. Arvostamme taitoa tukea lasten osallisuutta ja kaverisuhteiden syntymistä. Arielista on helppo retkeillä sekä lähialueen leikkipuistoihin ja Mustikkamaalle, että julkisilla kulkuvälineillä muualle kaupunkiin.

Arielin työyhteisössä on hyvä me-henki, autamme ja tuemme toisiamme onnistumaan työssämme. Työntekijöiden mukaan vahvuuksiamme ovat hyvä yhteishenki, myönteinen ilmapiiri ja yhteisöllisyys. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä positiivista asennetta. Arielin lämpimästä ilmapiiristä saamme usein hyvää palautetta esimerkiksi sijaisilta. Vahva ammattitaito näkyy työssämme.

Olethan yhteydessä, mikäli haluat kysyä paikasta lisätietoja! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Sopimusala

OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Maininki, Ruoholahti (2 tehtävää)

eteläinen suurpiiri, Ruoholahti, Varhaiskasvatusyksikkö Itämeri-Maininki-Saukko

Haku päättyy: 3.5.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 29.7.2024

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Tammi, Itä-Pakila

pohjoinen suurpiiri, Itä-Pakila, Varhaiskasvatusyksikkö Haltia-Tammi

Haku päättyy: 2.5.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 29.7.2024

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Arabia, Arabianranta

Keskinen suurpiiri, Arabiaranta, Varhaiskasvatusyksikkö Arabia-Viola

Haku päättyy: 1.5.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 29.7.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät