Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, vuorohoito (7 tehtävää)

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, haluatko määräaikaiseen tehtävään vuorohoitoa tarjoavaan päiväkotiin? Täältä löydät avoimet määräaikaiset lastenhoitajan paikat vuoropäiväkodeissa ja voit hakea niihin yhdellä hakemuksella.

Vuorohoidossa työtä tehdään jaksotyön periaattein. Ryhmät toimivat omissa tiloissaan arkena päiväsaikaan. Muina aikoina toiminta suunnitellaan yli ryhmärajojen eli pääset työskentelemään myös muiden ryhmien lasten ja aikuisten kanssa.

Avoinna olevat varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikaiset tehtävät vuoropäiväkodeissa:

- Päiväkoti Verkkosaari ajalla 11.12.2023-23.4.2024, 2-4-vuotiaiden ryhmä. Sisältää viikonloppu-, ilta- ja yötyötä.

- Päiväkoti Pikkuprinssi ajalla 11.12.2023-31.7.2024, 1-5-vuotiaiden iltahoitoryhmä. Työajat sijoittuvat arkisin kello 6.15-22 välille.

- Päiväkoti Lappi ajalla 11.12.2023-31.5.2024, 2-5-vuotiaiden ryhmä. Työajat sijoittuvat arkisin kello 6-22 välille.

- Päiväkoti Rastila ajalla 11.12.2023-31.7.2024, 2-5-vuotiaiden ryhmä. Työajat sijoittuvat arkisin kello 6-22 välille, myös satunnaiset viikonlopputyöt ovat mahdollisia.

- Päiväkoti Puotinharju ajalla 11.12.2023-4.2.2024, 3-vuotiaiden ryhmä. Työajat sijoittuvat arkisin kello 5.30-22 välille.

- Päiväkoti Puotinharju ajalla 2.1.-31.5.2024, 5-vuotiaiden ryhmä. Työajat sijoittuvat arkisin kello 5.30-22 välille.

- Päiväkoti Takatasku ajalla 8.1.-31.5.2024, 3-5-vuotiaiden ryhmä. Työajat sijoittuvat arkisin kello 5.45-22.00 välille.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana työhösi kuuluu lasten perushoitoa ja hoivaa. Ohjaat lapsia leikeissä, ulkoiluissa ja erilaisissa arkisissa toiminnoissa sekä suunnittelet ryhmän toimintaa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Rohkenet ottaa vastuuta ryhmänohjaustilanteissa ja huolehdit siitä, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi ja kuulluksi päivän aikana. Tuet lapsia tunne- ja kaveritaitojen oppimisessa ja vaalit leikkiä.

Hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot ovat keskeistä osaamistasi. Kohtaat lapset, työkaverit ja huoltajat arvostavasti ja työtiimin jäsenenä olet luotettava ja oma-aloitteinen. Pystyt tekemään joustavasti erilaisia työvuoroja ja työskentelemään eri-ikäisten lasten kanssa.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen vuorohoidosta.

Helsingissä tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden työsuhdeasuntoon: https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot

- Monipuoliset henkilöstöedut: saat etuja ja alennuksia mm. joukkoliikenteestä ja pyöräilystä, museoista, teatterista sekä liikuntapalveluista

- Mahdollisuuden osallistua täydennyskoulutuksiin

- Helsingin kaupungilla on käytössä palkitsemisjärjestelmä, jossa hyvä työsuoritus voi näkyä kertapalkkiona

Meillä jokainen päivä on maailman tärkein. Jätä hakemus ja tule mukaan! Haastattelemme ja valitsemme hakijoita tehtäviin hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimus:

Edellytämme, että sinulla on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, päiväkoti Susanna, Länsi-Pasila

Keskinen suurpiiri, Länsi-Pasila, Varhaiskasvatusyksikkö Hertta-Susanna

Barnskötare inom småbarnspedagogik, snabbinsats (4 tehtävää)

Varhaiskasvatus ja esiopetus

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, nopea apu (3 tehtävää)

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus
Katso kaikki ammattialan tehtävät