Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Ratikka, Taka-Töölö

Eteläinen suurpiiri, Taka-Töölö, Varhaiskasvatusyksikkö Ratikka-Topelius-ryhmäperhepäivähoito etelä
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Lämpimästi tervetuloa päiväkoti Ratikkaan varhaiskasvatuksen opettajaksi pienten ryhmään, Töötteihin. Tööteissä kanssasi työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Panostamme leikkiin: Meillä on käytössä leikkitaulut ja suunnittelemme leikkejä yhdessä lasten kanssa. Tööteissä toimii leikkikerhot pienryhmittäin. Ohjaamme yhteisleikkejä pihalla ja jaamme ideoita.

Vuonna 2022 toteutetuista asiakaskyselyistä meidän päiväkodistamme nousi vahvasti seuraava:
Osaamme ottaa sekä lapset että huoltajat osaksi toiminnan suunnittelua. Nyt olemme panostaneet entistä enemmän retkeilyyn, johon vierellä oleva lähimetsä, Töölön iki-ihanat leikkipuistot, sekä viihtyisä Töölönlahti meitä inspiroivat.

Olemme kuulleet hyvää palautetta toimintatavoistamme - meillä aikuiset ovat helposti lähestyttäviä ja lapset saavat tukea, turvaa ja sylin meiltä jokaiselta. Esihenkilö on reilu ja hän luo yhteisöllistä toimintakulttuuria koko yksikköön.

Toivomme, että olet työstäsi innostunut, motivoitunut ja oma-aloitteinen. Varhaiskasvatuksen opettajana sinulta odotetaan kykyä johtaa omaa tiimiä, suunnitella ja toteuttaa laadukasta toimintaa pienille lapsille, sekä taitoa viestiä pedagogisesta toiminnasta. Yksikössämme työskentelevät varajohtaja ja yksikön varhaiskasvatuksen erityisopettaja ovat tukenasi pedagogisen suunnitelman tekemisessä.

Päiväkodin johtaja sekä ammattitaitoinen henkilöstömme perehdyttävät sinut työtehtäviisi. Pidämme yhdessä huolen siitä, että sinulla on selkeys toteuttaa työtäsi ja annamme apua aina kun sitä tarvitset! Meillä onnistutaan yhdessä.

Tule kanssamme luomaan iloa ja laadukasta pedagogiikkaa varhaiskasvatukseen!

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Sopimusala

OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Varhaiskasvatuksen sosionomi, päiväkoti Nuotti, Pukinmäki

Koillinen suurpiiri, Pukinmäki, Varhaiskasvatusyksikkö Nuotti

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, päiväkoti Susanna, Länsi-Pasila

Keskinen suurpiiri, Länsi-Pasila, Varhaiskasvatusyksikkö Hertta-Susanna

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Nuotti, Pukinmäki (4 tehtävää)

Koillinen suurpiiri, Pukinmäki, Varhaiskasvatusyksikkö Nuotti
Katso kaikki ammattialan tehtävät