Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Leppäsuo, Kamppi

Eteläinen suurpiiri, Kamppi, Varhaiskasvatusyksikkö Leppäsuo-Lapinlahti
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Päiväkoti Leppäsuon 3-4-vuotiaiden lasten Ruusunmarjojen ryhmässä toimii 14 touhukasta lasta. Etsimme ryhmään vakituista varhaiskasvatuksen opettajaa.

Toimimme yksikössämme yhteisönä ja kannustamme kaikkia jakamaan ajatuksiaan ja kokeilemaan uusia toimintatapoja. Mikäli olet innokas uuden ryhmän perustaja ja haluat luoda oman näköisesi ryhmän ja toimintaympäristön on tämä ehdottomasti paikkasi. Samassa kerroksessa toimii myös kaksi muuta ryhmää, ja opettajat tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään. Leppäsuo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin keskustassa.
Yksikössämme toimii oma kieli- ja kulttuuriopettaja sekä varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Sopimusala

OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Päiväkodin johtaja Minna Räisänen
minna.raisanen@hel.fi

Varajohtaja Julia Uusmalmi
09 310 46831

https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-leppasuo
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Varhaiskasvatuksen sosionomi, päiväkoti Nuotti, Pukinmäki

Koillinen suurpiiri, Pukinmäki, Varhaiskasvatusyksikkö Nuotti

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, päiväkoti Susanna, Länsi-Pasila

Keskinen suurpiiri, Länsi-Pasila, Varhaiskasvatusyksikkö Hertta-Susanna

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Nuotti, Pukinmäki (4 tehtävää)

Koillinen suurpiiri, Pukinmäki, Varhaiskasvatusyksikkö Nuotti
Katso kaikki ammattialan tehtävät