Varhaiskasvatuksen opettaja

Eteläinen suurpiiri, Kamppi, Varhaiskasvatusyksikkö Leppäsuo-Lapinlahti
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Mesimarjoihin etsitään tarmokasta ja iloista varhaiskasvatuksen opettajaa.

Päiväkoti Leppäsuon Mesimarjojen ryhmässä on tällä hetkellä 1-4 -vuotiaita lapsia. Ryhmässä toimii kaksi positiivista ja ammattitaitoista lastenhoitajaa. Tarjolla runsaasti apua ja pedagogista tukea myös uusille aloittaville opettajille. Yksikössämme toimii oma kieli- ja kulttuuriopettaja ja varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Päiväkotimme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä aivan Helsingin keskustassa. Lasten kanssa retkeilymahdollisuudet ovat kattavat.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2023 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Luemme eduksi:Hyvät tiimityötaidot

Sopimusala

OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Päiväkodin johtaja Minna Räisänen
minna.raisanen@hel.fi

Päiväkodin varajohtaja Julia Uusmalmi
julia.uusmalmi@hel.fi

https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-leppasuo
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus

Koillinen suurpiiri, Ala-Malmi, Varhaiskasvatusyksikkö Poutapilvi-Puimuri

Varhaiskasvatuksen sosionomi

Pohjoinen suurpiiri, Itä-Pakila, Varhaiskasvatusyksikkö Majava-Perhonen

Varhaiskasvatuksen opettaja

Eteläinen suurpiiri, Taka-Töölö, Varhaiskasvatusyksikkö Ratikka-Topelius-ryhmäperhepäivähoito etelä
Etsi avoimia paikkoja