Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Koillinen suurpiiri, Tapulikaupunki, Varhaiskasvatusyksikkö Pikkuprinssi-Satulinna
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Tervetuloa energiseen ja hyväntuuliseen työyhteisöömme!

Haemme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa moninaiseen varhaiskasvatusyksikköömme Pikkuprinssi-Satulinnaan vakinaiseen tehtävään.

Kaikki yksikkömme päiväkodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tapulikaupungissa. Meille pääset niin junalla kuin usealla eri bussilla.

Yksikön erityisopettajana sinulla on mahdollisuus osallistua laajasti eri-ikäisten lasten tukemiseen, tuen suunnitteluun, arviointiin sekä kehittämiseen yhdessä varhaiskasvatuksen tiimien kanssa. Tehtävä edellyttää kykyä oman työn organisointiin, kalenterointiin ja priorisointiin. Lisäksi tehtävä edellyttää sujuvia vuorovaikutustaitoja, sensitiivisyyttä ja joustavuutta. Työhösi kuuluu myös yhteistyötä lasten huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Viimeisimmässä Kunta10 kyselyssä saimme työyhteisöosuudessa erinomaiset tulokset, meidän vahvuuksiamme ovat erityisesti työyhteisötaidot ja ilmapiiri.

Olethan yhteydessä, mikäli haluat kysyä paikasta lisätietoja!

Vastaat yhdessä muun henkilöstön kanssa toiminnan suunnittelusta, lapsen tuen tarpeen havainnoinnista, lapsen ohjaamisesta ja tukemisesta varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa sekä lapselle erityispedagogisesti sopivan toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta sekä lapsen yksilöllisen oppimisen tukemisesta. Toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelmaan, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelmaan sekä lapsen vasuun ja leopsiin.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi olet suorittanut erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai sinulla on kasvatustieteen maisterin tutkinto ja pääaineena erityispedagogiikka
(varhaiserityisopettajan koulutus).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen erityisopettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2023 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Sopimusala

OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Päiväkodin johtaja Hanna-Mari Hartonen
09 31073497

Varajohtaja Jaana Sipiläinen
09 31069564

https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-pikkuprinssi
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, määräaikainen (5 tehtävää)

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus

Varhaiskasvatuksen sosionomi, määräaikainen (2 tehtävää)

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus

Varhaiskasvatuksen opettaja

Keskinen suurpiiri, Koskela, Varhaiskasvatusyksikkö Alku-Koskela
Etsi avoimia paikkoja