Varhaiskasvatuksen opettaja, yhdenvertaisuuslisä

Itäinen suurpiiri, Kontula, Varhaiskasvatusyksikkö Nalli-Sakara
Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kaikille tässä päiväkodissa työskenteleville tehtävän tutkintovaatimukset omaaville työntekijöille maksetaan peruspalkan lisäksi määräaikaista alueellista yhdenvertaisuuslisää 150€/kk 31.10.2024 asti. Alueellisen yhdenvertaisuuslisän tavoitteena on ennaltaehkäistä varhaiskasvatuksen alueellista eriarvoistumista.

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa päiväkoti Sakaraan!

Meillä on tarjota sinulle varhaiskasvatuksen opettajan paikka kahden kasvattajan ryhmässä. Lapset ryhmässä ovat 3-5-vuotiaita. Tulevina toimikausina pääset itse vaikuttamaan minkä ikäisten lasten kanssa työskentelet. Yksikön varhaiskasvatuksen erityisopettajan lisäksi yksikössämme työskentelee myös oma varahenkilö ja tulevana syksynä Kamu-opettaja.

Päiväkoti Sakarassa varhaiskasvatuksen opettajat suunnittelevat toimintaa oman tiimin kanssa, tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään sekä yksikön varhaiskasvatuksen erityisopettajan kanssa. Päiväkodin esihenkilö johtaa pedagogiikkaa ja tukee työskentelyäsi yksikkömme varhaiskasvatuksen opettajana.

Päiväkotimme panostaa lapsen sensitiiviseen kohtaamiseen, osallisuuden lisäämiseen ja inklusiivisuuden toteutumiseen. Päiväkotimme lapset perheineen edustavat moninaisia kieliä ja kulttuureja, joista kaikista olemme ylpeitä. Teemme työtä suurella sydämellä, positiivisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä.

Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Kontulan metroasemaa, Vesalan peruskoulua ja luontoa. Tervetuloa mukavan työyhteisömme jäseneksi!

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2023 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Sopimusala

OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Hae työpaikkaa (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus

Koillinen suurpiiri, Ala-Malmi, Varhaiskasvatusyksikkö Poutapilvi-Puimuri

Varhaiskasvatuksen sosionomi

Pohjoinen suurpiiri, Itä-Pakila, Varhaiskasvatusyksikkö Majava-Perhonen

Varhaiskasvatuksen opettaja

Eteläinen suurpiiri, Taka-Töölö, Varhaiskasvatusyksikkö Ratikka-Topelius-ryhmäperhepäivähoito etelä
Etsi avoimia paikkoja