varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Maininki, Ruoholahti

Eteläinen suurpiiri, Ruoholahti, Varhaiskasvatusyksikkö Itämeri-Maininki-Saukko

Lämpimästi tervetuloa varhaiskasvatuksen opettajaksi pieneen, kodinomaiseen päiväkoti Maininkiin! Odotamme juuri sinua osaksi työyhteisöämme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Pärskyjen ryhmään, jossa lapset ovat iältään tällä hetkellä 2-4-vuotiaita. Kolmen hengen tiimissä kaikki jäsenet pääsevät käyttämään omia vahvuuksiaan ja yhteistyössä rakentamaan lapselle parasta mahdollista päivää varhaiskasvatuksessa.

Työ alkaa 5.8.24 tai sopimuksen mukaan myöhemmin.

Päiväkoti Maininki sijaitsee Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tilamme ovat kerrostalon alakerrassa ja ulkoilemme läheisessä leikkipuistossa. Omalla pihalla meillä on myös leikkiaitaus pienimmille lapsille. Päiväkodissamme on kolme ryhmää: Aallot (3-5 v.), Pärskyt (1-4 v.) ja Tyrskyt (1-4 v.). Teemme ryhmien välillä tiivistä yhteistyötä ja järjestämme vuoden mittaan yhteisiä tapahtumia.

Kuulumme kolmen pienen päiväkodin yksikköön, jotka kaikki sijaitsevat Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koko yksikössä toimii noin 30 työntekijää ja teemme yhteistyötä talojen välillä. Pidämme säännöllisesti pedagogisia palavereja, joissa jokainen pääsee jakamaan omaa osaamistaan ja kehittymään työssään. Olemme myös mukana Helsingin innovatiivisten päiväkotien INNO-verkostossa, jonka myötä kehitämme digipedagogista osaamistamme.

Meille on tärkeää, että sekä lapset että huoltajat kokevat olonsa turvalliseksi ja arvostetuksi päiväkodissamme. Aikuisina olemme helposti lähestyttäviä ja tarjoamme jokaiselle lapselle tukea ja lämpöä. Esihenkilömme luo reilua ja yhteisöllistä toimintakulttuuria, joka kantaa läpi koko yksikön.

Toivomme, että olet innostunut, motivoitunut ja oma-aloitteinen. Työssäsi odotamme sinulta kykyä johtaa tiimiä, suunnitella ja toteuttaa laadukasta toimintaa lapsille, iloista sekä lapsilähtöistä työotetta.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Sopimusala

OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Varhaiskasvatuksen sosionomi, päiväkoti Taneli, Pitäjänmäki

Läntinen suurpiiri, Varhaiskasvatusyksikkö Kolkka-Taneli

Haku päättyy: 1.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 12.8.2024

Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus, ruotsinkielinen kielikylpy, päiväkoti Nuotti, Pukinmäki

Koillinen suurpiiri, Pukinmäki, Varhaiskasvatusyksikkö Nuotti

Haku päättyy: 24.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 29.7.2024

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Kesäheinä, Kumpula

Keskinen suurpiiri, Kumpula, Varhaiskasvatusyksikkö Kesäheinä-Kumpupilvi-Niittyvilla

Haku päättyy: 29.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 5.8.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät