Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, yhdenvertaisuuslisä, päiväkoti Kankarepuisto, Jakomäki

Koillinen suurpiiri, Jakomäki, Varhaiskasvatusyksikkö Kankarepuisto

Kaikille tässä päiväkodissa työskenteleville tehtävän tutkintovaatimukset omaaville työntekijöille maksetaan peruspalkan lisäksi määräaikaista alueellista yhdenvertaisuuslisää 150€/kk 31.10.2024 asti. Alueellisen yhdenvertaisuuslisän tavoitteena on ennaltaehkäistä varhaiskasvatuksen alueellista eriarvoistumista.

Tule varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi yhteisölliseen päiväkoti Kankarepuistoon!

Etsimme lastenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytoinnin yhteydessä etsimme sinulle sopivan tiimin ja otamme huomioon toiveesi lapsiryhmän suhteen.
Meiltä löydät moninaista yhteisöllisyyttä, leikkiä ja luontokasvatusta.

Päiväkoti Kankarepuisto on Jakomäkeen syksyllä 2020 valmistunut valoisa ja moderni monitoimirakennus, jossa toteutamme ”kylä kasvattaa” -periaatetta yhdessä koulun, leikkipuiston ja nuorisotalon kanssa ja luomme lapsille turvallisen opinpolun aina vauvasta murrosikäisiin.

Luonto on meille tärkeä oppimisympäristö. Jakomäessä pääsemme nauttimaan ainutlaatuisesta luonnosta - nurkan takaa löytyvät luonnonsuojelualue Slåttmossen, Kaivantopuisto, pirunpelto, Fazerin lammet sekä lukuisat metsät.
Jakomäki alueena on hyvin moninainen, mikä onkin meille rikkaus. Suomi toisena kielenä elää meillä arjessa hyvin aktiivisesti. Käytämme kuvia ja tukiviittomia aktiivisesti.
Toimintasuunnitelmassamme olemme nostaneet esiin erityisesti leikin ja leikillisten oppimisympäristöjen merkityksen.

Toimintamme on monipuolista, ja aktiivisella otteella tarjoamme lapsille elämyksiä niin luonnossa kuin esimerkiksi taiteenkin parissa. Saat meistä ympärillesi vireän, itseään aktiivisesti kehittävän työyhteisön!

Sopisit meille töihin, jos sinulla on:
-innostusta kehittää varhaiskasvatusta ja yhteisöllistä toimintamallia
-halua toimia erilaisista taustoista tulevien lasten ja aikuisten kanssa

Luemme eduksi myös kiinnostuksen luontokasvatukseen, kuvien ja tukiviittomien käytön hallinnan, kiinnostuksen korvaavia kommunikaatiomenetelmiä kohtaan sekä innostuksen leikkii

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana suunnittelet ja toteutat pedagogisesti painottunutta hoitoa, kasvatusta ja opetusta yhdessä muun henkilöstön kanssa varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman, Helsingin varhaiskasvatussuunnitelman, esiopetussuunnitelman ja lapsen varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Vastaat lasten tarpeista päivittäisessä toiminnassa ja edistät lapsen terveyttä ja hyvinvointia.

Edellytämme, että sinulla on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, määräaikainen (20 tehtävää)

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus

Haku päättyy: 30.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: Sopimuksen mukaan

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Päiväkoti Meritähti, Vuosaari

Itäinen suurpiiri, Vuosaari, Varhaiskasvatusyksikkö Meritähti-Hanna

Haku päättyy: 24.6.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.8.2024

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, yhdenvertaisuuslisä, päiväkoti Viskuri, Malmi

Koillinen suurpiiri, Malmi, Varhaiskasvatusyksikkö Asteri-Viskuri

Haku päättyy: 25.6.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.8.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät