Varhaiskasvatuksen opettaja, Päiväkoti Pasila, Länsi-Pasila (2 tehtävää)

Keskinen suurpiiri, Länsi-Pasila, Varhaiskasvatusyksikkö Fredriksberg-Pasila-Pikku-Duunari

Tule kehittämään päiväkoti Pasilan pedagogista varhaiskasvatusta. Meillä on avoinna kaksi vakituista varhaiskasvatuksen opettajan tehtävää.

Päiväkoti sijaitsee Länsi-Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä, jolloin mahdollisuus monenlaiseen retkeilyyn onnistuu. Lähellä on muun muassa Keskuspuiston tarjoama vehreä metsäalue. Päiväkoti on pieni, yhteisöllinen ja lämminhenkinen yhteisö. Päiväkodin arkea helpottaa muun muassa päiväkodin välittömässä läheisyydessä sijaitseva piha. Yhteisöllistä ja rauhallista työympäristöä tukevat myös lasten ruokailuhetket omissa ryhmätiloissaan.

Toiminnassa haluamme vahvistaa osaamisen jakamista ja yhdessä tekemistä. Pidämme tärkeänä lapsen sensitiivistä kohtaamista, positiivisen pedagogiikan hyödyntämistä ja lasten kielellisten ja liikunnallisten taitojen kehittämistä.

Aloitamme haastattelut jo haun aikana.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Sopimusala

OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

päiväkodinjohtaja
Teija Elo
0931072968
teija.elo@hel.fi

varajohtaja
Marianna Haveri
0931073926
marianna.haveri@hel.fi

https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-pasila

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Varhaiskasvatuksen opettaja, kielikylpy, päiväkoti Nuotti, Pukinmäki

Koillinen suurpiiri, Pukinmäki, Varhaiskasvatusyksikkö Nuotti

Haku päättyy: 28.6.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 29.7.2024

Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus, päiväkoti Vaahtera, Taka-Töölö

Eteläinen suurpiiri, Taka-Töölö, Varhaiskasvatusyksikkö Päiväpirtti-Vaahtera

Haku päättyy: 12.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 8.8.2024

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Aada, Pohjois-Haaga

Läntinen suurpiiri, Pohjois-Haaga, Varhaiskasvatusyksikkö Aada

Haku päättyy: 10.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 5.8.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät