Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Kesäheinä, Kumpula

Keskinen suurpiiri, Kumpula, Varhaiskasvatusyksikkö Kesäheinä-Kumpupilvi-Niittyvilla

Haemme vakinaista varhaiskasvatuksen opettajaa Varhaiskasvatusyksikkö Kesäheinä-Kumpupilvi-Niittyvillaan. Yksikkömme sijaitsee Keski-Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien varrella vehreällä Kumpulan alueella.

Varhaiskasvatuksen opettaja sijoittuu työsuhteen alussa yksikössämme päiväkoti Kesäheinän 2-3-vuotiaiden lasten Kissanpäivät-ryhmään. Päiväkoti Kesäheinä sijaitsee Kumpulan länsilaidalla lähellä luontoretkeilykohteita sekä Mäkelänkadun hyviä liikenneyhteyksiä. Kesäheinä on 43 lapsen ja kolmen lapsiryhmän päiväkoti, missä vallitsee hieno yhteisöllinen meininki. Kesäheinässä on ilo tehdä töitä!

Kissanpäivät-ryhmässä toimii haussa olevan varhaiskasvatuksen opettajan lisäksi toinen varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan osin yli ryhmärajojen rikasten ja monipuolistaen toimintaa hyvässä yhteistyössä.

Varhaiskasvatusyksikössämme on toimivat ja aktiiviset pedagogiset yhteistyörakenteet, missä jokaisen ilo ja into tehdä töitä ja jakaa osaamistaan pääsevät kukoistamaan. Painotamme yksikön toiminnassa positiivista pedagogiikkaa, inklusiivisen toimintakulttuurin toteutumista ja lasten osallisuuden ja yhteistoiminnan kehittämistä.

Odotamme sinulta innostunutta, kehittämishaluista ja positiivista työn otetta, valmiutta toimia eri-ikäisten lasten ryhmissä tulevaisuuden tarpeiden mukaan sekä hyviä tiimitaitoja.

Arvostamme iloa ja intoa tehdä hyvässä yhteistyössä positiivista ja monipuolista pedagogiikkaa lasten osallisuutta vahvistaen.

Lämpimästi tervetuloa varhaiskasvatuksen opettajaksi Kesäheinä-Kumpupilvi-Niittyvillaan osaksi aktiivista, osaavaa ja yhteisöllistä pedagogista työyhteisöä!

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat yhdessä varhaiskasvatuksen opettajaparisi kanssa lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Sopimusala

OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Heidi Virta, päiväkodin johtaja
p. 0931064277
heidi.virta@hel.fi
(lomalla 28.7.2024 asti)

Timo Vainikainen, varajohtaja
p. 0931029417
timo.vainikainen@hel.fi
(lomalla 15.7.-4.8.2024)

https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-kesaheina

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Varhaiskasvatuksen sosionomi, päiväkoti Taneli, Pitäjänmäki

Läntinen suurpiiri, Varhaiskasvatusyksikkö Kolkka-Taneli

Haku päättyy: 1.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 12.8.2024

Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus, ruotsinkielinen kielikylpy, päiväkoti Nuotti, Pukinmäki

Koillinen suurpiiri, Pukinmäki, Varhaiskasvatusyksikkö Nuotti

Haku päättyy: 24.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 29.7.2024

varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Maininki, Ruoholahti

Eteläinen suurpiiri, Ruoholahti, Varhaiskasvatusyksikkö Itämeri-Maininki-Saukko

Haku päättyy: 29.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 5.8.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät