Sosiaaliohjaaja, Leikkipuisto Viikkari, Latokartano

Koillinen suurpiiri, Latokartano, Leikkipuistoyksikkö Malmi-Latokartano

Tervetuloa sosiaaliohjaajaksi leikkipuisto Viikkariiin!

Sosiaaliohjaajana toimit tiiminvetäjänä ja vastaat toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista sekä osallistut alueen verkostoihin. Lapsiperheiden kohtaaminen on vahva osa työtäsi.

Leikkipuisto Viikkari on perheiden suosima paikka leikkiä, ulkoilla ja tavata muita perheitä. Meillä on monenlaista toimintaa perehille, pienille kerholaisille ja koululaisten iltapäiviin.

Leikkipuistotoiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan. Asiakkaitamme ovat aamupäivisin pääasiassa alle kouluikäiset lapset vanhempineen ja iltapäivisin alakouluikäiset lapset ja loma-aikoina kaikki alueen lapsiperheet. Työtä tehdään ennaltaehkäisevällä työotteella lapsiryhmien ja vanhempi-lapsi-ryhmien kanssa.

Työhön kuuluu ryhmänohjauksen- ja palveluohjauksen lisäksi verkostoyhteistyötä, toiminnan kehittämistä, viestintää ja uusien asiakasperheiden toimintaan kutsumista.

Työssä on vapautta suunnitella, toteuttaa ja kehittää leikkipuistoa omien vahvuuksien ja osaamisen kautta. Koululaisten laadukkaassa vapaa-ajantoiminnassa korostuu lasten osallisuus, liikkuminen sekä mieluisat ja kehittävät leikit.

Edellytämme tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntautuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa, esimerkiksi sosionomi (AMK) (laki 272/2005 6 §).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Ohjaaja, leikkipuisto Ulvila, Munkkivuori

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus, leikkipuistot

Haku päättyy: 2.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 05.08.2024 tai sopimuksen mukaan

Erityisavustaja, päiväkoti Leppäsuo, Etu-Töölö

Eteläinen suurpiiri, Etu-Töölö, Varhaiskasvatusyksikkö Leppäsuo-Lapinlahti

Haku päättyy: 8.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.8.2024

Erityiskoulunkäynninohjaaja, Munkkivuoren ala-asteen koulu

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 2, Munkkivuoren ala-asteen koulu

Haku päättyy: 28.6.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 5.8.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät