Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, määräaikainen (15 tehtävää)

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, etsitkö sinulle sopivaa määräaikaista työtä?

Meillä voit valita haluatko työskennellä meren äärellä, metsän siimeksessä tai urbaanissa ympäristössä. Tarjolla on yli kahden kuukauden mittaisia sijaisuuksia ja useimmat niistä ovat kestoltaan puoli vuotta tai koko toimintakauden.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana työhösi kuuluu lasten perushoitoa ja hoivaa. Pääset nauttimaan lasten maailmasta ohjaten heitä leikeissä, ulkoillessa ja muissa arjen tilanteissa. Yhdessä tiimin kanssa suunnittelet ryhmän toimintaa ja rohkenet ottaa vastuuta ryhmänohjaustilanteissa. Huolehdit siitä, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi ja kuulluksi päivän aikana. Lisäksi tuet lapsia tunne- ja kaveritaitojen oppimisessa ja vaalit leikkiä.

Hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot ovat vahvuuksiasi ja kohtaat lapset, työkaverit ja huoltajat arvostavasti. Tiimin jäsenenä olet aktiivinen, läsnä oleva ja sitoutunut. Päiväkodissa työskenneltäessä pitkäjänteisyys, johdonmukaisuus ja sensitiivisyys ovat osa työtä. Kyky luoda luottamuksellinen ja ammatillinen suhde lapsiin ja huoltajiin on tärkeää.

Helsingin varhaiskasvatuksessa ajankohtaista on lasten tunne- ja kaveritaitojen vahvistaminen sekä lukemisen ja lukutaidon edistäminen. Käytössämme olevan KETTU-mallin avulla lapset pääsevät osalliseksi kestävän tulevaisuuden rakentamiseen. Lisäksi Helsingissä on oivat mahdollisuudet laajentaa oppimisympäristöä leikkipuistoihin, luontoon, kirjastoon sekä erilaisiin liikunta- ja kulttuurikohteisiin.

Miten rekrytointi etenee:

- Jätä hakemus ja kerro toiveistasi - olemme yhteydessä ja tarkennamme tilannettasi.

- Tule haastatteluun, kerro osaamisestasi ja vahvuuksistasi.

- Ehdotamme soveltuvalle hakijalle tämän toiveita parhaiten vastaavia sijaisuuksia avoinna olevista tehtävistä. Työsuhteet kestävät vähintään kaksi kuukautta.

- Päiväkodin johtaja kutsuu tapaamiseen ja tekee rekrytointipäätöksen.

Sopivaa tehtävää etsimme sinun toiveesi huomioiden ja avoimesti keskustellen. Sijaisuuksien aloitus ja kesto määrittyvät päiväkotien tarpeiden mukaan. Hakijoita haastatellaan ja valitaan tehtäviin jo hakuaikana, joten tilanne avoimien sijaisuuksien suhteen vaihtelee. Huomioimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden lisäksi opintojen loppuvaiheessa olevat alan opiskelijat.

Voit tutustua Helsingin kaupungin päiväkoteihin alueittain täällä: https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus/paivakodit/lista-paivakodeista-alueittain

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan edut, jotka tekevät arjestasi sujuvampaa ja elämästäsi mukavampaa:

- Työmatkaetu: Hyödynnä jopa 300 euron vuotuinen työmatkaetu joukkoliikenteen matkalipuista.

- Kulttuuri- ja liikuntaedut: Mahdollisuus 200 euron kulttuuri- ja liikuntaetuun sekä alennuksia museoista, teattereista ja liikuntapaikoista.

- Koulutukset: Osallistu kiinnostaviin ja monipuolisiin täydennyskoulutuksiin.

- Palkitsemisjärjestelmä: Hyvästä työsuorituksesta voit saada kertapalkkion.

- Ohjattu henkilöstöliikunta: Yli 120 ohjattua viikkotuntia vuosittain ja monipuolinen tapahtumatarjonta pitävät sinut aktiivisena ja virkeänä.

Kelpoisuusvaatimus:

Edellytämme, että sinulla on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Essi Hanelius / HR-suunnittelija
essi.hanelius@hel.fi tai 040 4872975
31.5.-20.6. ja 29.7. alkaen

Emilia Laine / HR-suunnittelija
emilia.laine2@hel.fi tai 040 7026355
31.5.-14.6., 24.6.-10.7. ja 4.8. alkaen

Noora Ekoluoma / HR-suunnittelija
noora.ekoluoma@hel.fi tai 040 1523866
15.7.-3.8.

https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/toihin-meille

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, tukemisen resurssi, päiväkoti Auringonkukka, Viikki

Koillinen suurpiiri, Viikki, Varhaiskasvatusyksikkö Auringonkukka-Leskenlehti

Haku päättyy: 25.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.8.2024

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, päiväkoti Pikkusuo, Paloheinä (2 tehtävää)

Läntinen suurpiiri, Varhaiskasvatusyksikkö Pikkusuo

Haku päättyy: 31.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 5.8.2024 tai sopimuksen mukaan

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, yhdenvertaisuuslisä, päiväkoti Vellamo, Vuosaari

Itäinen suurpiiri, Varhaiskasvatusyksikkö Ahti-Hiekkalinna-Vellamo

Haku päättyy: 30.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 12.8.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät