Koulunkäynninohjaaja, Porolahden peruskoulu

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 6, Porolahden peruskoulu

Haluatko tehdä aidosti merkityksellistä työtä? Haemme yhteisölliseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme koulunkäynninohjaajaa Porolahden peruskouluun.

Koulunkäynninohjaajan tehtävä sijoittuu ensisijaisesti TOI-luokalle, iltapäivätoimintaan sekä kehitysvammaisten ja autististen lasten lomatoimintaan. Työn tavoitteena on oppijan ohjaaminen ja tukeminen koulunkäynnin- ja oppimisprosessin eri vaiheissa sekä lasten hoidollinen ohjaaminen myös iltapäivätoiminnassa sekä loma-ajan toiminnassa.

Toivomme sinulta myönteistä ja joustavaa työotetta sekä erinomaisia tiimityötaitoja erilaisten ihmisten kanssa. Kyseessä on hoidollisia toimenpiteitä vaativa työ. Mikäli lasten ohjaus- ja avustustyö on lähellä sydäntäsi ja osaat toimia ratkaisukeskeisesti vaihtuvissakin tilanteissa, voit olla etsimämme henkilö!

Porolahden peruskoulu on yhtenäinen peruskoulu hyvien kulkuyhteyksien varrella Roihuvuoressa, Kirsikkapuiston läheisyydessä. Meillä tärkeää on koko koulun hyvinvoinnin ja oppimisen tuen rakenteiden kehittäminen sekä kieli- ja kulttuuritietoinen pedagogiikka. Toimimme neljässä eri toimipisteessä.

Koulua johtaa rehtorin lisäksi kaksi virka-apulaisrehtoria ja ohjaajien esihenkilönä palveluvastaava. Koulunkäynninohjaajien työn tukena toimii myös tiimivastaava. Työtä tehdään moniammatillisissa tiimeissä.

Koulunkäynninohjaaja palkataan 38 h 15 min viikkotyöajalle. Tehtävä on kokopäiväinen. Koulunkäynninohjaajan kokonaistuntimäärä voidaan tarkistaa lukuvuosi kerrallaan koulun resurssin puitteissa koulun toiminta-ajaksi.

Täyden työajan palkka on 2337,57 €/kk. Lisäksi palkkaan kuuluu mahdolliset KVTES:n mukaiset työkokemuslisät.

Helsingin kaupunki haluaa palkita sinut, uusi, meillä aloittava koulunkäynninohjaaja, joka työskentelet toiminta-alueittain opiskelevien oppilaiden luokassa, pidennetyn oppisvelvollisuuden luokassa tai autismiopetuksen luokassa 2000 € kannustuspalkkiolla! Palkkio maksetaan työntekijälle, joka ei ole aikaisemmin työskennellyt vakituisena koulunkäynninohjaajana/erityiskoulunkäynninohjaajana Helsingin kaupungilla tai edellisestä työsuhteesta on kulunut vähintään 2 vuotta. Ensimmäinen 1000 euroa maksetaan vakinaisen palvelussuhteen alettua ja loput 1000 euroa maksetaan, kun vakinaista palvelussuhdetta on kulunut 1 vuosi samassa koulussa.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, koulutusmahdollisuuksia ja tukea työmatkoihin.

Koulunkäynninohjaajat otetaan Helsingin kaupungin palvelukseen ja työsopimukseen kirjataan ensimmäinen toimipaikka. Toimipaikka määräytyy kulloinkin käytettävissä olevien koulunkäynninohjaajaresurssien perusteella ja voi vaihtua vuosittain. Koulujen loma-aikoina koulunkäynninohjaajat ja erityiskoulunkäynninohjaajat työskentelevät kehitysvammaisten ja autististen lasten lomatoiminnassa. Kesäloma ajoitetaan pääsääntöisesti lomatoiminnan sulun ajalle.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rekisteriote.

Lisäksi tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

Luemme eduksi aikaisemman työkokemuksen kehitysvammaisten lasten parissa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

palveluvastaava Joonia Reyes-Laaksonen
0406485339

https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/porolahden-peruskoulu

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Koulunkäynninohjaaja

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 6, Porolahden peruskoulu

Haku päättyy: 26.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 6.8.2024

Koulunkäynninohjaaja, Jätkäsaaren peruskoulu

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 1, Jätkäsaaren peruskoulu

Haku päättyy: 30.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 6.8.2024 - 31.5.2025

Ohjaaja, leikkipuisto Myllynsiipi, Myllypuro

Itäinen suurpiiri, Myllypuro, Leikkipuistoyksikkö Myllypuro-Vartiokylä

Haku päättyy: 29.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.8.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät