Koulunkäynninohjaaja

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 6, Porolahden peruskoulu

Haluatko tehdä aidosti merkityksellistä työtä? Haemme yhteisölliseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme koulunkäynninohjaajaa Porolahden peruskouluun. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti yläkoulun alueelliselle erityisluokalle.

Koulunkäynninohjaajan työn tavoitteena on oppijan ohjaaminen ja tukeminen koulunkäynnin- ja oppimisprosessin eri vaiheissa opettajan ohjauksen mukaisesti.

Toivomme sinulta myönteistä työotetta ja erinomaisia tiimityötaitoja. Mikäli lasten ohjaus- ja avustustyö on lähellä sydäntäsi ja osaat toimia ratkaisukeskeisesti vaihtuvissakin tilanteissa, voit olla etsimämme henkilö!

Porolahden koulu on yhtenäinen peruskoulu hyvien kulkuyhteyksien varrella Roihuvuoressa, Kirsikkapuiston läheisyydessä. Meillä tärkeää on koko koulun hyvinvoinnin ja oppimisen tuen rakenteiden kehittäminen sekä kieli- ja kulttuuritietoinen pedagogiikka. Toimimme neljässä eri toimipisteessä.

Koulua johtaa rehtorin lisäksi kaksi virka-apulaisrehtoria ja palveluvastaava, joka on ohjaajien lähiesihenkilö. Koulunkäynninohjaajien työn tukena toimii myös tiimivastaava ja työtä tehdään yhdessä luokan erityisopettajan kanssa.

Koulunkäynninohjaaja palkataan 30 h viikkotyöajalle. Koulunkäynninohjaajan työsopimuksiin tulee 30 vrk:n kesäkeskeytys. Vuosiloma ajoitetaan pääsääntöisesti kesän ajalle ja muille koulun loma-ajoile. Koulujen loma-aikoina koulunkäynninohjaajat ja erityiskoulunkäynninohjaajat voivat työskennellä myös kehitysvammaisten ja autististen lasten lomatoiminnassa.

Osa-aikaisen 30h/vko työsuhteen palkka on 1833,36 €/kk. Lisäksi palkkaan kuuluu mahdolliset KVTES:n mukaiset lisät.

Koulunkäynninohjaajan kokonaistuntimäärä voidaan tarkistaa lukuvuosi kerrallaan koulun resurssin puitteissa koulun toiminta-ajaksi.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, koulutusmahdollisuuksia ja tukea työmatkoihin.

Koulunkäynninohjaajat otetaan Helsingin kaupungin palvelukseen ja työsopimukseen kirjataan ensimmäinen toimipaikka. Toimipaikka määräytyy kulloinkin käytettävissä olevien koulunkäynninohjaajaresurssien perusteella ja voi vaihtua vuosittain.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rekisteriote.

Lisäksi tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Edellytämme myös kykyä auttaa yläkoulun oppisisällöissä.

Luemme eduksi aikaisemman työkokemuksen erityisnuorten parissa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

palveluvastaava Joonia Reyes-Laaksonen
0406485339

https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/porolahden-peruskoulu

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Korkeakouluharjoittelija, Hankkeet ja vaikuttavuus

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Hallinto- ja tukipalvelut, Kehittämispalvelut, Hankkeet ja vaikuttavuus

Haku päättyy: 2.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 12.8.2024 - 10.11.2024

Koulunkäynninohjaaja, Jätkäsaaren peruskoulu

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 1, Jätkäsaaren peruskoulu

Haku päättyy: 30.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 6.8.2024 - 31.5.2025

Ohjaaja, leikkipuisto Myllynsiipi, Myllypuro

Itäinen suurpiiri, Myllypuro, Leikkipuistoyksikkö Myllypuro-Vartiokylä

Haku päättyy: 29.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.8.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät