Koulunkäynninohjaaja, Pitäjänmäen peruskoulu

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 2, Pitäjänmäen peruskoulu

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta yhdessä osaavan työyhteisön kanssa!

Pitäjänmäen peruskoulu on yhtenäinen peruskoulu vuosiluokkien 1-9 oppilaille. Julkisella liikenteellä meille on erinomaisen helppoa tulla!

Haemme yhteisölliseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme koulunkäynninohjaajaa Tuettuun erityisluokkaan. Luokassa opiskelee 8 oppilasta kolmen aikuisen tuella. Pääset tekemään yhteistyötä vahvassa kolmen hengen tiimissä, johon kuuluvat erityisluokanopettaja, erityisopettaja sekä sinä koulunkäynninohjaajana. Luokassa opiskelee oppilaita, jotka tarvitsevat erityisesti tukea tunteiden säätelyn hallinnassa.

Koulunkäynninohjaajan tehtäviin kuuluu erityisluokan oppilaiden ohjaus ja opiskeluissa tukeminen. Koulunkäynninohjaaja toimii oppilaiden mukana välitunneilla ja tarvittaessa myös integraatiotunneilla. Tarvittaessa koulunkäynninohjaaja on aamulla taksioppilaita vastassa ja saattaa heidät iltapäivällä kotimatkalle taksiin.

Olet tervetullut mainioon työyhteisöömme, jossa jokainen tulee kohdatuksi. Toiminta-ajatuksemme on: ”Meidän koulu - ajassa eläen ja yhdessä ilolla oppien”. Meille on kiva tulla ja meillä on mukava olla!

Koulunkäynninohjaaja palkataan 26h viikkotyöajalle. Tehtävä on osa-aikainen.
Osa-aikaisen 26h/vko työsuhteen palkka on 1551,10 €/kk. Lisäksi palkkaan kuuluu mahdolliset KVTES:n mukaiset lisät. Palkka ei sisällä 1.6. yleiskorotusta.

Koulunkäynninohjaajan työsopimuksiin tulee 30 vrk:n kesäkeskeytys. Vuosiloma ajoitetaan pääsääntöisesti kesän ajalle ja muille koulun loma-ajoile. Koulujen loma-aikoina koulunkäynninohjaajat ja erityiskoulunkäynninohjaajat voivat työskennellä myös kehitysvammaisten ja autististen lasten lomatoiminnassa.

Koulunkäynninohjaajan kokonaistuntimäärä voidaan tarkistaa lukuvuosi kerrallaan koulun resurssin puitteissa koulun toiminta-ajaksi.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, koulutusmahdollisuuksia ja tukea työmatkoihin.

Koulunkäynninohjaajat otetaan Helsingin kaupungin palvelukseen ja työsopimukseen kirjataan ensimmäinen toimipaikka. Toimipaikka määräytyy kulloinkin käytettävissä olevien koulunkäynninohjaajaresurssien perusteella ja voi vaihtua vuosittain.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rekisteriote.

Luemme eduksi kokemuksen koulunkäynninohjaajan tehtävistä Tuetussa erityisluokassa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Outi Hokkanen
rehtori
0931082007
outi.hokkanen@hel.fi
Kesäloman vuoksi vastaan mahdollisiin tiedusteluihin 7.-14.6.24.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Koulunkäynninohjaaja, Porolahden peruskoulu

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 6, Porolahden peruskoulu

Haku päättyy: 26.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 6.8.2024

Koulunkäynninohjaaja

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 6, Porolahden peruskoulu

Haku päättyy: 26.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 6.8.2024

Koulunkäynninohjaaja, Suutarinkylän peruskoulu

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 5, Suutarinkylän peruskoulu

Haku päättyy: 26.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 5.8.2024 - 20.12.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät