Johtava yritysneuvoja

Kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto, Uudet yritykset, Kasvuyritystiimi

Etsimme varhaisen vaiheen startup-yritysten valmentamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen perehtynyttä ammattilaista johtavaksi yritysneuvojaksi mukaan Health Incubator Helsinki -yrityshautomon ja Business Helsinki Acceleratorin toimintaan. Johtavan yritysneuvojan toimi sijoittuu Helsingin kaupunginkanslian elinkeino-osaston (Business Helsinki) Yrityspalvelut-yksikön Kasvuyrityspalvelut -tiimiin.

Terveysinnovaatioiden syntyä ja tutkimushankkeiden kaupallistamista edistävä Health Incubator Helsinki on Meilahden kampuksella toimiva, terveystoimialan startupeille suunnattu hautomo. Hautomon toiminnassa on tällä hetkellä mukana yli 50 startupia. Business Helsinki Accelerator on toimialariippumaton kiihdytyspalvelu joka on tähän mennessä tarjonnut pitkäkestoista valmennusta yli 300 startupille. Health Incubator Helsinki ja Business Helsinki Accelerator aloittivat toimintansa vuonna 2020 ja niissä toimii tällä hetkellä yhteensä kuusi kokopäivätoimista johtavaa yritysneuvojaa.

Johtavan yritysneuvojan (Senior Business Advisor) tehtävänä on tukea startup -asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, rahoituskelpoisuuden saavuttamisessa ja kansainvälistymisessä. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa startup-yritysten neuvonta ja valmennus, koulutusten järjestäminen, asiakkaiden ohjaus liiketoiminnan kasvattamisen mahdollistaville sidosryhmille sekä koti- ja ulkomaisen yhteistyöverkoston ylläpito ja laajentaminen. Valittavan henkilön työkokemuksesta ja osaamisesta riippuen työ painottuu joko Health Incubator Helsingin tai Business Helsinki Acceleratorin asiakkaiden palvelemiseen.

Tehtävän kelpoisuusehto:

Tehtävän kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto, hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito sekä vähintään välttävä suomen kielen taito.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Soveltuvaa työkokemusta esim. näyttöä päätoimisesta, menestyksekkäästä startup-yritysten valmennustoimesta tai vaihtoehtoisesti monipuolista liikkeenjohdon tai vaativien liiketoiminnan kehitystehtävien kokemusta, esim. terveysteknologian toimialalta.

Lisäksi tehtävä edellyttää liiketoiminnan eri osa-alueiden tuntemusta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä yhteistyön rakentamiseen paikallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa. Tehtävässä onnistuminen vaatii organisointikykyä sekä itsenäistä ja aktiivista työotetta.

Eduksi luetaan:

Kasvuyritysten rahoitusinstrumenttien sekä terveysalan viranomaismääräysten ja tuotekehityksen tuntemus.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

26.6. ja 4.7. tiimipäällikkö Timo Helenius, puh. 040 660 2070 sekä 13.8. Health Incubator Helsingin johtava asiantuntija Christian Lardot, puh. 040 195 2639.

https://www.hel.fi/fi/yritykset-ja-tyo/mika-on-business-helsinki

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Projektipäällikkö, Hankkeet ja vaikuttavuus

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Kehittämispalvelut, Hankkeet ja vaikuttavuus

Haku päättyy: 31.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 12.8.2024-31.7.2026

Projektipäällikkö, Asiakkuudet, Talpa

Taloushallintopalvelu, Asiakkuudet, Projektit ja palvelunhallinta

Haku päättyy: 2.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.9.2024

HR-asiantuntija, Työnantajapalvelut

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Hallinto- ja tukipalvelut, Henkilöstöpalvelut, Työnantajapalvelut

Haku päättyy: 9.8.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.9.2024 - 31.7.2025
Katso kaikki ammattialan tehtävät