Hyppää pääsisältöön

Projektipäällikkö

Kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto, Innovaatiot ja uudet kokeilut, Kaupunki-innovaatiot
Hae työpaikkaa

Helsingin kaupunginkanslian elinkeino-osasto hakee projektipäällikköä FAIR - Finnish AI Region -hankkeeseen. FAIR on yksi Suomen neljästä European Digital Innovation Hubs (EDIH) -toimintaan kuuluvasta hankkeesta ja kuuluu EU:n Digitaalinen Eurooppa -ohjelmaan. FAIR-hankkeen tavoitteena on edistää yritysten ja muiden toimijoiden kykyä hyödyntää toiminnassaan ns. huipputeknologioita kuten tekoälyä, suurteholaskentaa ja lisättyä todellisuutta. Toimintaan osallistuu 11 partneriorganisaatiota pääkaupunkiseudulta. Helsingin kaupunki on hankekonsortion pääkoordinaattori.

Projektipäällikön vastuulla on FAIR-hankkeen toiminnan johtaminen ja koordinointi. Tehtäviin sisältyy yrityksille ja muille kumppaneille suunnattavan palvelutarjoaman kehittäminen ja koordinointi, raportointi rahoittajille, konsortion toimijoiden välisen yhteistyön rakentaminen ja ylläpitäminen sekä viestintä. Projektipäällikkö vastaa lisäksi toiminnan talouden seurannasta ja hallinnasta apunaan osa-aikainen hankekoordinaattori.

Etsimme henkilöä, jolla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta vaativien, monitoimijaisten kehittämishankkeiden johtamisesta. Pidämme vahvuutena myös kiinnostusta ja kokemusta eri teknologioiden hyödyntämisestä yritys- ja TKI-toiminnassa. Tehtävässä edellytetään lisäksi hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, mielekkäitä työtehtäviä ja asiantuntijoidemme tuen työskentelylle. Tehtävät tarjoavat aitiopaikan suuren kaupungin strategiseen kehitystyöhön ja kokemuksen suuressa organisaatiossa työskentelemisestä. Tehtävä on määräaikainen 30.9.2025 saakka.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Kimmo Heinonen, johtava asiantuntija, Helsingin kaupunki, puh. 040 1727807. Soittoajat:
30.3. klo 8:30-9.30 ja klo 16-16.30
31.3. klo 8.30-9.30

Kalle Toivonen, johtava asiantuntija, Helsingin yliopisto, puh. 040 3347261.
Soittoajat:
22.3. klo 14-15:30
27.3. klo 14-15

Hae työpaikkaa

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Asiantuntija (4 tehtävää)

Kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto, Työvoima ja maahanmuutto

Projektikoordinaattori

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Kehittämispalvelut, Palvelukokonaisuuksien projektitoiminnan tuki

Stadiluotsi

Kaupunginkanslia, Viestintäosasto, Osallisuus ja neuvonta, Alueosallisuus
Etsi avoimia paikkoja