Suoraan sisältöön

Yhteishaun valintatulokset on julkaistu

Kevään 2020 yhteishaun valintatulokset on julkaistu torstaina 11.6.2020. Alla olevan linkin takaa näet perustutkinnoittain Stadin ammatti- ja aikuisopistoon valittujen nimet. Listassa on vain niiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisuun. Peruskoulupohjaiset ja lukiopohjaiset opiskelijat ovat samassa nimilistassa.

Yhteishaussa valitut opiskelijat tutkinnoittain

Lämpimät onnittelut kaikille uusille opiskelijoille!

Lisätietoa valituille

Saat lähipäivinä kirjeen oppilaitoksesta. Tutustu kirjeen sisältöön ja täytä mukana oleva vastaanottolomake. Varmistat opiskelupaikkasi palauttamalla opiskelupaikan vastaanottolomakkeen postitse, kirjeen mukana tulleessa valmiiksi maksetussa palautuskuoressa.

Vastaanottolomake pitää palauttaa, vaikka ottaisitkin opiskelupaikan vastaan opintopolku.fi-palvelussa. Jos haet ammattilukioon (vanha nimitys kaksoistutkinto), muista lähettää palautuskuoressa myös kopio peruskoulun päättötodistuksesta.

Tutustu muihin opintoihisi liittyviin ohjeisiin nettisivuillamme.

Huom! Mikäli et saanut opiskelupaikkaa yhteishaussa, Opetushallitus lähettää sinulle jälkiohjauskirjeen. Hakeminen-sivultamme löydät tietoa vapaina olevista opiskelupaikoista ja muista vaihtoehdoista ennen ammatillista tutkinto-opiskelua.

Jos sinulla on kysyttävää valinnoista, olethan yhteydessä hakutoimistoomme:
puh. 09 310 89318 (arkisin klo 10–14), hakutoimisto(at)edu.hel.fi

Kuva: Jefunne Gimpel

JAA