Suoraan sisältöön
Kuva: Max Takala, Helsingin kaupungin aineistopankki

Valmistumisjuhlia vietetään tällä viikolla

Stadin ammatti- ja aikuisopistossa valmistumisjuhlat ovat pääsääntöisesti perjantaina 1. kesäkuuta.
 
Stadin ammatti- ja aikuisopistosta on valmistunut kevään 2018 aikana ammattiin 1707 perustutkinto-opiskelijaa. Ammatti- ja erikoisammattitutkintoon valmistui Stadin aikuisopistosta 340 opiskelijaa. Oppisopimuksella opiskelleita valmistuneista on 432 opiskelijaa. Valmistuneiden määrä lisääntyy vielä kesäkuussa. 

Stadin ammattiopistosta kevään aikana valmistuneet (niiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen)
 
Helsingin kaupungin peruskoulut ja lukiot viettävät kevätjuhliaan pääsääntöisesti lauantaina 2. kesäkuuta. Kaupungin lukioista valmistuu tänä keväänä yhteensä 1874 ylioppilasta.
 
Helsingin aikuislukion uudet ylioppilaat viettävät valmistumisjuhliaan perjantaina 1. kesäkuuta.
 
Helsingin kaupungin lukiot julkaisevat uusien ylioppilaiden nimet internet-sivuillaan. Tiedot julkaistaan niistä ylioppilaista, jotka eivät ole kieltäneet nimensä julkaisua. Kaupungin lukioiden ja Stadin ammattiopiston lisäksi Helsingissä toimii myös useita yksityisiä lukioita ja ammatillisia oppilaitoksia.
 
Perjantai 1. kesäkuuta on tärkeä päivä myös pienille, koska tällöin päättyy esiopetus: 5 400 eskarin esiopetusvuosi päättyy ja opinpolku jatkuu elokuussa koulussa.
 
Uusi lukuvuosi alkaa elokuussa
 
Stadin ammattiopistossa uusien opiskelijoiden opinnot alkavat maanantaina 6. elokuuta. Jatkavien opiskelijoiden lukuvuosi alkaa keskiviikkona 1. elokuuta ja lähiopetus maanantaina 13. elokuuta.
 
Kesän jälkeen koulutyö alkaa kaupungin suomenkielisissä peruskouluissa ja lukioissa torstaina 9. elokuuta. Ruotsinkielisissä peruskouluissa ja lukioissa koulutyö alkaa tiistaina 14. elokuuta.
 
Helsingin aikuislukion syyslukukausi alkaa tiistaina 28. elokuuta.
 
Työ- ja loma-ajat Stadin ammattiopistossa lukuvuonna 2018-2019


JAA