Suoraan sisältöön

Mikset sinäkin aloittaisi täältä?

Oletko työtön helsinkiläinen nuori? Mikset sinäkin aloittaisi oman alasi löytämistä nuorten työpajoilta tai työkokeilusta? Tällä hetkellä voit hakea työkokeiluun vaikkapa sosiaali- ja terveysalalle, iltapäiväkerhoon tai pyörähuoltoliikkeeseen. Katso mitä muita mahdollisuuksia meillä on ja hae!

Nuorten työpajat on tarkoitettu ensisijaisesti 15–19-vuotiaille työttömille nuorille. Otamme pajoille myös alle 25-vuotiaita nuoria, jos meillä on vapaita paikkoja. Nuorten työpajat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua itseesi ja omiin mahdollisuuksiisi työkokeilun avulla.

Mitä työpajoilla tehdään? Perinteisiä työpajoja meillä Stadin ammattiopistossa on neljä: Mediakylpylä, Metalliverstas, Sininen Verstas ja WooDoo-werstas. Niiden lisäksi toteutamme työpajatoimintaa kahvila Aleksissa ja Villa Ullaksessa sekä ns. seinättömissä työpajoissa yhteistyössä työnantajien kanssa.  Tutustu pajoihin tarkemmin.

Työpajassa pääset tekemään harjoitus- ja tilaustöitä ja kehittämään ammatillista osaamistasi. Työkokemus parantaa mahdollisuuksiasi päästä opiskelemaan. Työpajajaksolla ammatilliset valmiutesi kehittyvät ja taitosi pajan erikoistumisalueella kasvavat.

Kuinka haet? Kaikilla pajoilla on haku käynnissä jatkuvasti. Otamme peruutuspaikoille uusia nuoria, kun paikkoja vapautuu. Täällä saat tarkempaa tietoa  siitä, Miten pajoille haetaan.

Haussa olevat työkokeilupaikat löydät Haussa nyt-sivultamme.


Millaista on WooDoowerstaalla? Anna työpajalaisen kertoa itse:JAA