Suoraan sisältöön
Kaksi henkilöä katsoo kirjaa luonnossa

Tervetuloa elokuu ja uudet opiskelijat!

Ensi viikolla Stadin AO:ssa aloittaa jälleen uusia opiskelijoita. Yhteishaun ja jatkuvan haun kautta opiskelemaan valitut aloittavat pääsääntöisesti maanantaina 3.8. Nettisivuiltamme löytyy aloitusajankohdat tutkinnoittain, linkki sivuun on tämän uutisen lopussa.

Elokuusta alkaen Stadin AO:ssa opetus on lähtökohtaisesti lähiopetusta ja uusista opiskelijoista suurin osa aloittaa opiskelun 3. elokuuta. Helsinki varautuu kutenkin myös opetuksen poikkeusjärjestelyihin mahdollisen koronaepidemian johdosta. Opetuksen järjestämisessä noudatetaan opetus- ja kulttuuriministeriön, Opetushallituksen sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antamia ohjeita.

Perustutkinto-opiskelijat jatkavat opintojaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. VALMA-koulutuksen opiskelijat jatkavat kesätauon jälkeen opiskelua 4.8. Aikuisten perusopetuksen opiskelijat aloittavat ja jatkavat opintojaan yksilöllisten aikataulujen mukaisesti alkaen 11. elokuuta.

Opiskelijan tulee muistaa, ettei kouluun tulla kipeänä. Jos opiskelija on kipeä opintojen alkaessa, tulee hänen olla yhteydessä opintotoimistoon tai opinto-ohjaajiin. Käsihygieniasta (käsien huolellinen pesu saippualla tai käsihuuhteen käyttö) sekä oikeasta tavasta yksiä ja aivastaa (paperinenäliina tai hiha) pitää huolehtia myös opiskelun aikana.

Lisätietoa:

Infopaketti opintonsa elokuussa aloittaville (pdf)

Lisätietoa opiskelemaan valituille (aloitusajankohdat tutkinnoittain)

Opiskelijalle-sivut

Kuva: Jefune Gimpel

JAA