Suoraan sisältöön

Perjantai 2.helmikuuta on normaali opiskelupäivä

Perjantaina 2.helmikuuta pidettävä mielenilmaus ei vaikuta Stadin ammatti- ja aikuisopiston opetustoimintaan. Opiskelijoille taataan ateriapalvelut. Työtaistelu saattaa kohdistua myös julkiseen liikenteeseen, mikä on hyvä huomioida ennakkoon.

Perjantaina 2. helmikuuta Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen päiväkodit, perhepäivähoito, leikkipuistot, koulut, perusopetuksen iltapäivätoiminta, oppilaitokset, Helsingin työväenopisto ja Helsingfors arbis ovat auki ja toimivat mielenilmauksesta huolimatta. Ruokailu- ja erityiskuljetuspalvelu toimivat, mutta ruokailupalvelun valikoimassa saattaa olla pieniä muutoksia.

Ammatillisen koulutuksessa opiskelijoiden aterioiden jakelu sekä toimitilojen avaaminen ja sulkeminen organisoidaan tarvittaessa oppilaitoksen henkilökunnan toimesta.

Työtaistelu saattaa kohdistua myös julkiseen liikenteeseen. Julkisen liikenteen häiriöt eivät ole peruste työtaisteluun osallistumattomalle jäädä pois työstä. Työntekijät ovat itse vastuussa työmatkakuljetustensa järjestämisestä.

Opiskelijat voivat tiedustella tarkemmin aiheesta omilta opettajiltaan.


Lue Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan ajankohtaiset uutiset aiheesta.

Lisätietoa HSL-alueen joukkoliikenteestä 2.helmikuusta löydät HSL:n kotisivuilta.


JAA