Suoraan sisältöön
Team Stadi matkalla Kokkolaan.

Stadin ammattiopiston osaajat mukana SAKUstars-kulttuurikilpailussa

Stadin ammattiopiston joukkue on mukana huhtikuussa  järjestettävässä SAKUstaras-tapahtumassa.  Valtakunnalliset kisat järjestetään Kokkolassa 17.4.-19.4.2018. Tapahtuma on suurin vuosittainen toisen asteen opiskelijoiden tapahtuma. Kokkolaan odotetaan yli tuhatta osallistujaa ympäri suomen.

Stadin joukkueessa on 40 opiskelijaa, 8 huoltajaa ja evankelis-luterilaisen seurakunnan pappi. Tapahtumassa on yhteensä 35 eri lajia. Ennakkosarjoihin teokset toimitetaan jo ennen tapahtuman alkua. Joukkueen huoltajatiimi koostuu opettajista ja opiskelijatoiminnan koordinaattoreista.

Tämän vuoden teemana on 1001 tarinaa, mikä näkyy joka lajissa. Live-sarjoihin osallistutaan muun muassa yksintanssissa, yksinlaulussa, lauluryhmässä, taidetta kahdessa tunnissa-sarjassa ja rap-sarjassa. Rap-sarjaan osallistuva MiinaMariia Palomaa tekee itse omat biisinsä. Tiedossa siis monipuolinen ja mielenkiintoinen läpileikkaus Stadin ammattiopiston kulttuurisesta pääomasta.

Tapahtuman tarkoituksena on nostaa arvostusta jokaista kilpailijaa kohtaan. Tapahtumasta toteutetaan kattava olympialais-henkinen lähetysvirta koko kisojen ajalta.

Tapahtumaa voi seurata live.limetv.fi -kanavan kautta.

JAA