Suoraan sisältöön

Stadin ammattiopisto edusti Studia-messuilla

Stadin ammattiopiston ja aikuisopiston koulutustarjontaa esiteltiin Studia-messuilla 28.–29.11. Helsingin Messukeskuksessa. Studia on lukiolaisille ja toisen asteen opiskelijoille suunnattu Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma.

Stadin ammattiopiston osasto oli pirteän keltainen ja screenillä pyöri kuvia eri koulutusaloilta. Väkeä vieraili osastolla mukavasti, olihan tarjolla karkkia sekä mahdollisuus osallistua tanssipeliin. Reippaat tanssijat saivat mukaansa heijastimen, joka nyt toivottavasti loistaa monen takissa.

Opinto-ohjaajien lisäksi osastolla päivystivät opiskelijat, joilta nuoret messuvieraat saivat varmasti realistisia vastauksia ammatillisista opinnoista. Myös aikuisopiston asiantuntijat olivat paikalla kertomassa erilaisista koulutusmahdollisuuksista.

- Erityiskiitos meidän ylioppilaspohjaisille opiskelijoillemme, jotka olivat mukana messuosastolla kumpanakin päivänä. Heiltä sujui tanssittaminen ja messuvieraiden kanssa seurustelu todella hyvin, toteaa Stadin ammattiopiston koordinoiva opinto-ohjaaja Riitta Ristlakki, joka itsekin oli paikalla molempina päivinä.

JAA