Suoraan sisältöön

Ammatillisen koulutuksen päällikön virka nyt haussa!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala hakee nyt vakinaiseen virkasuhteeseen ammatillisen koulutuksen päällikköä, joka toimii Stadin ammattiopiston ja Stadin aikuisopiston rehtorina nykyinen rehtorimme Leena Mäkelän jäädessä eläkkeelle 1.8.2017.

Millaiseen työpaikkaan nyt olisi mahdollista päästä, Leena?  ”No ensinnäkin olemme Suomen suurin amis! Meillä pääsee tekemään töitä osaavien työkavereiden kanssa työyhteisössä, jossa on mahtava kokeileva toimintakulttuuri. Lisäksi Helsingin kaupunki on hyvä työnantaja. Täällä aidosti koko kaupunki on oppimisen ympäristö - meille kaikille!”

Tule meille töihin! Lue lisää ja hae 26.6. mennessä.


P.s. Tsekkaa myös muut haussa olevat työpaikkamme erekryhelsinki.fi.
 


Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Ammatillinen koulutus -palvelu järjestää suomenkielistä ammatillista perus- ja lisäkoulutusta oppilaitos- ja oppisopimusmuotoisena. Lisäksi palvelussa järjestetään näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta ja näyttötutkintoja sekä nivelvaiheen koulutuksia, avoimia ammatillisia opintoja ja nuorten työpajatoimintaa sekä muuta ammatillista lisäkoulutusta.

 

JAA