Suoraan sisältöön
Sateenvarjo roikkuu naulakossa.

Opiskelijapalvelut toimivat poikkeusaikanakin

Suomen hallitus on antanut 16.3.2020 linjauksia, joilla on suuri vaikutus moniin asioihin ja Stadin AO:n toimintaan. Lähiopetuksen sijaan opetus ja ohjaus järjestetään vaihtoehtoisilla tavoilla 13.4.2020 saakka.

Oppilaitoksen muut opiskelijapalvelut, kuten opintotoimistot, palvelevat sinua poikkeusaikana sähköisesti.

Opintotoimistot 

Oppilaitoksen poikkeusaikana opintotoimistojen palvelut toimivat normaalisti. Opintotoimistot palvelevat sinua puhelimitse ja sähköpostitse. Oman toimipaikkasi opintotoimistoon voit olla yhteydessä, jos tarvitset esimerkiksi opiskelutodistusta, opintosuoritusotetta, HSL-alennuslippuhakemusta tai kadonneita Wilma-tunnuksia. Tai jos olet jo valmistunut opiskelija, voit pyytää kopiota tutkintotodistuksestasi kadonneen tilalle.

Opintotoimistojen yhteystiedot

Opinto-ohjaajat 

Opinto-ohjaajat palvelevat sinua poikkeusaikana puhelimitse, Wilmassa ja sähköpostitse. Opinto-ohjaajalta saat apua opinto- ja uraohjaukseen.

Opinto-ohjaajien yhteystiedot

Hakijapalvelut 

Voit olla yhteydessä hakeutumiseen liittyvissä kysymyksissä hakijapalveluihin, joko sähköpostitse hakutoimisto@edu.hel.fi tai soittamalla numeroon 09 310 89318 (ma–pe klo 10–14). Tiettyinä aikoina hakeutumiseen liittyvillä sivuillamme on käytössä myös chat-palvelu, jossa voit esittää kysymyksiä.

Kuraattorit ja psykologit 

Opiskeluhuollon palvelut ovat käytettävissä myös poikkeustilanteen aikana. Helsingin kaupungin opiskeluhuolto toimii normaalin aikataulunsa mukaisesti. Yhteydenotot puhelimitse, Wilmassa tai sähköpostitse. Voit tarvittaessa olla yhteydessä myös muun kuin oman toimipaikkasi psykologiin tai kuraattoriin.

Tarkemmat tiedot opiskeluhuollon palveluista

Terveydenhoitajat

Opiskeluterveydenhuollon palvelut ovat käytettävissä myös poikkeustilanteen aikana ja saatavilla kaikissa toimipaikoissa. Terveydenhoitajan tavoitat ensisijaisesti puhelimitse tai sähköisen asioinnin kautta. Lisäksi voit jättää yhteydenottopyynnön Wilmassa tai sähköpostitse.

Tarkemmat tiedot opiskeluterveydenhuollon palveluista 

Kuva: Jefunne Gimpel

JAA