Suoraan sisältöön

Tavoitteena tuloksellinen yrittäjyys?

Oletko aina haaveillut yrittäjyydestä tai kaipaako yritystoimintasi boostia? Nyt sinulla on mahdollisuus suorittaa Stadin aikuisopistossa yrittäjän ammattitutkinto, kasvattaa yrittäjävalmiuksia ja edellytyksiä toteuttaa menestyksekästä ja tuloksellista yritystoimintaa. Voit aloittaa opintosi joustavasi ja opiskella työn ohessa.

Oletko toimintaa aloittava tai jo toimiva yrittäjä? Nyt Stadin aikuisopistossa on mahdollista opiskella yrittäjän ammattitutkinto, joka on suunnattu juuri Sinulle. Yrittäjän ammattitutkinto kasvattaa yrittäjävalmiuksia ja edellytyksiä toteuttaa menestyksekästä ja tuloksellista yritystoimintaa, kehittää taitojasi johtaa liiketoimintaa sekä verkostoja muuttuvassa toimintaympäristössä. Tutkinnon suorittaminen avaa uusia näkökulmia ja antaa tukea yrittäjäosaamisen ja yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Opit hyödyntämään liiketoiminnan kehittämisen työkaluja suunnitelmallisesti, tunnistamaan omia/yrityksen vahvuuksia ja soveltamaan opittua liiketoiminnan kehittämiseen.   

Räätälöi tutkintosi
Suunnittelemme kanssasi sinulle sopivan koulutuksen kokonaisuuden huomioiden osaamisesi ja työtehtäväsi sekä omat toiveesi kehittymisen kohteista. Tutkinto on suunniteltu opiskeltavaksi työn ohessa. Teemapäivät toteutetaan iltaisin, enintään neljänä iltana kuussa. Osa opiskelusta tapahtuu ohjatusti verkkoympäristössä ja pienryhmätyöskentelynä.
 
Hae ja aloita vaikka jo 26.3.2018
Yrittäjän ammattitutkintoon on jatkuva haku ja koulutuksia aloitetaan useamman kerran vuodessa. Ensimmäinen koulutus starttaa jo 26.3.2018. Varmista siis paikkasi ja hae Opintopolun kautta samantien.

Lue lisää yrittäjän ammattitutkinnosta tai ota yhteyttä ja kysy tarkemmin Veli Walleniukselta (veli.wallenius(at)hel.fi ) tai Hanna Nyröselta (hanna.nyronen(at)edu.hel.fi).Uutisen kuva: Jefunne Gimpel

JAA