Suoraan sisältöön
Kuvassa opiskellaan laboratorio-alaa

Lähiopetus jatkuu Stadin AO:ssa elokuussa

Elokuusta alkaen Stadin AO:ssa opetus on lähtökohtaisesti lähiopetusta, mikäli pääkaupungin koronavirustilanne tämän sallii. Helsinki varautuu kutenkin myös opetuksen poikkeusjärjestelyihin mahdollisen koronaepidemian johdosta. Opetuksen järjestämisessä noudatetaan opetus- ja kulttuuriministeriön, Opetushallituksen sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antamia ohjeita.

Pyydämme oppilaita, opiskelijoita ja vanhempia noudattamaan valtion ajantasaisia matkustussuosituksia. Mikäli koululainen tai opiskelija käy kesäloman aikana ulkomailla, on hyvä huomioida, ettei ulkomaan matkalta palattaisi suoraan kouluun tai oppilaitokseen. Omaehtoista 14 vuorokauden karanteenia ennen opintoihin paluuta suositellaan erityisesti palatessa niistä maista, joihin kohdistuu edelleen valtioneuvoston suosittelemia matkustusrajoituksia. Ulkoministeriö tiedottaa Suomeen saapuvien karanteeniohjeiden muutoksista ja niitä voi seurata osoitteessa www.um.fi.

Stadin AO:ssa perustutkinto-opiskelijat jatkavat opintojaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. VALMA-koulutuksen opiskelijat jatkavat kesätauon jälkeen opiskelua 4. elokuuta. Aikuisten perusopetuksen opiskelijat aloittavat ja jatkavat opintojaan yksilöllisten aikataulujen mukaisesti alkaen 11. elokuuta.

Kuva Jefunne Gimpel

JAA