Suoraan sisältöön

Johda hyvin -verkoston toiminta käynnistyi

Stadin ammatti- ja aikuisopisto koordinoi valtakunnallista Johda hyvin -verkostoa. Koordinoinnin tarkoituksena on suunnitelmallinen ja tavoitteellinen viestintä, tiedonkulun varmistaminen alueellisten verkostohankkeiden välillä sekä uuden johtamisen ja johtamiskulttuurin toimintamallien ja työkalujen levittäminen yhteistyössä verkoston kanssa.

Verkostossa on mukana kuusi alueellista verkostohanketta, jotka saivat hankerahoituksen osaamisperusteisuuden, asiakkuuksien ja kumppanuuksien johtamisen kehittämiseen. Opetushallitus rahoittaa hankkeita.

Johda hyvin -verkosto on lisäksi mukana muun muassa Finlandia-talon Johtoboosteri-startissa 9.-10.4.2019, ammatillisen koulutuksen seminaarissa syksyllä 2019 sekä Taitajat 2020 -tapahtumassa. Johtoboostereita järjestetään säännöllisesti pedagogisen johtamisen kehittämisen tueksi. Johda hyvin -verkosto on kokoontunut yhteiseen suunnitteluun webinaareissa, joissa on täsmennetty yhteisiä aikatauluja ja verkoston työtä.

Johda hyvin -verkosto tekee yhteistyötä Parasta-hankekokonaisuuden kanssa.

Ammatillisen koulutuksen johto ja päälliköt koolla Finlandia-talolla 9.-10. huhtikuuta

Stadin ammatti- ja aikuisopiston koordinoima Johtoboosteri järjestetään Finlandia-talolla 9.-10.4.2019. Johtava rehtori Maria Sarkkinen on kutsunut paikalle ammatillista koulutusta järjestävien oppilaitosten esimiehiä ja johtajia sekä yritys- ja yhteistyökumppaneita. Kaksipäiväisen workshopin aikana suunnitellaan ja kehitetään pedagogisen johtamisen työkaluja.


Lue lisää tapahtumasivulta.

JAA