Suoraan sisältöön
Kuva Jefunne Gimpel

Jatkuva haku käynnissä

Hakijaksi ilmoittaudutaan saapumalla paikalle Stadin ammatti- ja aikuisopiston ohjaus- ja hakupäivään, osoitteeseen Hattulantie 2. Ota mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä mahdollisuuksien mukaan myös seuraavat asiakirjat:

  • koulu- tai opiskelutodistukset
  • todistukset suomen kielen opinnoista
  • työ- ja harrastustodistukset

Ohjaus- ja hakupäivä sisältää koulutusinfon ja henkilökohtaisen ohjauskeskustelun sekä tarvittaessa suomen
kielen ja matemaattisten valmiuksien kartoituksen (kesto noin 3-4 tuntia / hakija). Huomioithan, että suuri hakijamäärä voi lisätä odotusaikaa. Valintapäätös ilmoitetaan hakijalle sähköpostitse kolmen viikon kuluessa hakijaksi ilmoittautumisesta.

Katso kevään ohjaus- ja hakupäivät ja haettavat tutkinnot.

Kenelle jatkuva haku on? 

Jatkuvassa haussa voivat hakea kaikki hakijat, joiden tavoitteena on ammatillisen perustutkinnon tai tutkinnon osan suorittaminen. Jos sinulla on aiempi ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, voit hakea vain jatkuvassa haussa ammatilliseen perustutkintoon.

Tietoa valinnasta


Jatkuvassa haussa ammatilliseen perustutkintoon valinnassa ovat etusijalla hakijat, joilla ei ole ammatillista tutkintoa ja joille tutkinto on tarpeellinen työllistymisen kannalta.

Lisäksi valinnassa painotetaan:

  • työttömiä hakijoita
  • hakijoita, joilla on alan työkokemusta tai harrastuneisuutta alalle
  • hakijoita, joilla koulutustarve on perusteltu muusta syystä (esim. alanvaihto tai jos aikaisempi koulutus ei enää vastaa työelämän tarpeita).

Mikäli kriteerit täyttäviä hakijoita on enemmän kuin koulutuksessa on paikkoja, käytetään arvontaa.

JAA