Suoraan sisältöön

Uusi tapahtumatekniikan linja aloittaa syksyllä 2017 osana media-alan opintoja

Stadin ammattiopistossa käynnistyy suuren kysynnän vuoksi tapahtumatekniikan linja osana media-alan opetusta. Syksyllä 2017 aloittava tapahtumatekniikan linja antaa monipuoliset valmiudet tapahtumien rakentamiseen ja järjestämiseen markkinointi-, messu- ja festivaalikentällä. Tapahtumatekniikan opinnoissa opit käyttämään ääni-, kuva- ja valoteknistä laitteistoa esityksissä ja tapahtumissa, sekä toteuttamaan niihin sisältöä. Perehdyt myös lavarakenteiden ja trussien käyttöön. Opintoihin sisältyy erilaisten promo/messumateriaalien suunnittelua ja toteutusta sekä koulutus antaa laaja-alaiset perustaidot muiden media-alan tuotteiden ja palvelujen tekemiseen. Linjalla käydään läpi myös catering-palveluiden tuottamisen perusteita. 

Koulutus sisältää runsaasti käytännön harjoittelua. Opiskelija pääsee ottamaan osaa keikoille erilaisissa tapahtumissa sekä hän pääsee tekemään yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa.

Kuka voi hakea?
Hakea voivat sekä peruskoulun päättäneet että ylioppilas- tai ammatillisen perustutkinnon suorittaneet. 

Hakuaika
16.6. – 30.7.2017.    

Tutkinto
Media-alan perustutkinto, tapahtumatekniikka

Opintojen kesto
Peruskoulupohjainen opiskelu kestää kolme vuotta. Ylioppilas- tai 2. asteen perustutkintopohjainen opiskelu kestää kaksi vuotta.

Koulutuspaikka
Muotoilijankadun toimipaikka

Hakeminen
Hae koulutukseen Haussa Nyt-sivun kohdasta Stadin ammattiopisto, haku elokuussa 2017 alkaviin koulutuksiin ja uusi hakukohde.  

Lisätietoja
Hakutoimisto 
09 310 89318
050 349 7616
hakutoimisto(at)edu.hel.fi  

Uutista päivitetty 19.6.2017 klo 14:00. Lisäykset: catering-palveluiden perusteet linjalla.
Uutisrta päivitetty 3.7.2017 klo 15:00. Lisäykset: Hakuaika muutettu. 
   
 

JAA