Yrittäjän oppisopimus


Yrittäjänä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja liiketoimintaosaamistasi oppisopimuksella.

Yrittäjän oppisopimus perustuu yrittäjän ja Stadin ammatti-ja aikuisopiston Oppisopimuspalvelujen väliseen sopimukseen. Sen lisäksi solmitaan ohjaussopimus kouluttavan yrityksen kanssa. Yrittäjän oppisopimuksen solmimisen edellytyksenä on, että yritykselläsi on Y-tunnus Suomessa, työskentelet yrityksessäsi (vähintään 25 h/vko) ja saat siitä myös päätoimeentulosi.

Koulutus sisältää arjen työtehtävien kautta tapahtuvaa oppimista, jota täydennetään koulutuspäivillä oppilaitoksessa. Opintojasi tukee henkilökohtainen opiskeluohjelma.
  

Oppisopimus on sopiva vaihtoehto yritystoiminnan käynnistykseen, kehittämiseen, kasvuun, muutokseen ja henkilöstön kehittämiseen.

Voit suorittaa kaikki toisen asteen ammatilliset tutkinnot; ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot oppisopimuskoulutuksena. Opintojen kesto (1–3 v.) vaihtelee ja määräytyy suoritettavan tutkinnon, aikaisemman koulutuksesi ja työkokemuksesi perusteella.

Ota yhteyttä Oppisopimuspalveluihin: 09 310 88431 tai oppisopimus(at)hel.fi.JAA
20.06.2019 15:19