Valmennukset työpaikkaohjaajille

Työpaikkaohjaajana toimit näköalapaikalla ja kasvatat oman työyhteisösi tulevaisuuden ammattilaisia. Roolisi on hyvin tärkeä erityisesti nyt, kun oppiminen on siirtynyt entistä enemmän työpaikoille. Ohjaustyössä kehitty koko yhteisö. Monelle työpaikkaohjaajana ja arvioijana toimiminen on polku kohti esimiesroolia.
Tervetuloa maksuttomiin toiminnallisiin valmennuksiimme, jotka on suunnattu ensisijaisesti Stadin ammatti- ja aikuisopiston opiskelijoiden työpaikkaohjaajille, mentoreille sekä muille työelämän edustajille.  

Tällä hetkellä kaikki lähiopetusta sisältävät valmennukset on peruttu. Ohjausosaamista voi kuitenkin kehittää osallistumalla 3 askelta työpaikkaohjaajaksi verkkovalmennukseen sekä Starttivalmennukseen.

Lisätietoa ja ilmoittautumistiedot alla. Syksyn valmennusten aikataulut löytyvät täältä juhannuksen jälkeen.
 


STARTTIVALMENNUS UUSILLE TYÖPAIKKAOHJAAJILLE   Kesäkuussa!
Uuden ohjaajan tervetuloperehdytys järjestetään Skypen välityksellä. Starttivalmennus tarjoaa napakan yleiskatsauksen ohjaajan tehtäviin, työpaikalla tapahtuvaan ohjaukseen ja sen suunnitteluun sekä arviointiin.

PERUSVALMENNUS TYÖPAIKKAOHJAAJILLE

Innostu kehittämään ohjaustaitojasi yhdessä muiden ohjaajien kanssa. Saat tietoa, taitoa sekä vertaistukea lähipäivistä ja itsenäisistä tehtävistä koostuvasta koulutuspaketistamme .

YRITYSKOHTAINEN TYÖPAIKKAOHJAAJAVALMENNUS

Liiketoimintaa tukeva räätälöity ohjausvalmennus organisaatioille, joissa on paljon työpaikkaohjaajia . Yritysten tarpeisiin perustuvat ratkaisut auttavat koko työyhteisöä kehittämään ohjauskäytäntöjään ja kaikkien osallisuutta ohjaustyössä.

3 ASKELTA TYÖPAIKKAOHJAAJAKSI —OHJATTU VERKKOVALMENNUS (2osp) Kesäkuussa!

Kaikki oppiminen ja valmennuksen suorittaminen tapahtuvat verkossa näppärästi sinulle sopivassa paikassa ja sopivana aikana, vaikka kahvitauolla.Ota yhteyttä ja keskustele sinulle sopivista valmennusvaihtoehdoista ! 

Työpaikkaohjaajavalmennusten yhteyshenkilö:
Tuija Peussa , opettaja, työpaikkaohjauksen asiantuntija
(09) 310 86928 | 040 6737443
tuija.peussa (at)hel .fi


JAA
27.05.2020 09:36