Palvelut työpaikkaohjaajille

Työpaikkaohjaajana toimit näköalapaikalla ja kasvatat oman työyhteisösi tulevaisuuden ammattilaisia. Roolisi on hyvin tärkeä erityisesti nyt, kun oppiminen on siirtynyt entistä enemmän työpaikoille. Ohjaustyössä kehittyy koko yhteisö. Haluamme tukea työpaikkaohjaajia opettajien tarjoaman tuen sekä valmennusten muodossa.

Tervetuloa maksuttomiin valmennuksiimme, jotka on suunnattu ensisijaisesti Stadin ammatti- ja aikuisopiston opiskelijoiden työpaikkaohjaajille, mentoreille sekä muille työelämän edustajille.  

Keväällä 2021 tarjoamme työpaikkaohjaajavalmennuksia verkon välityksellä. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto.STARTTIVALMENNUS UUSILLE TYÖPAIKKAOHJAAJILLE  
Uuden ohjaajan tervetuloperehdytys järjestetään verkon välityksellä. Starttivalmennus tarjoaa napakan yleiskatsauksen ohjaajan tehtäviin, työpaikalla tapahtuvaan ohjaukseen ja sen suunnitteluun sekä arviointiin.

TYÖELÄMÄSSÄ OPPIMISEN OHJAAMINEN —VERKKOKOULUTUS 

Osallistumalla Työelämässä oppimisen ohjaaminen -verkkokoulutukseen opit mitä sinun tulee työpaikkaohjaajana huomioida ohjatessasi opiskelijan oppimista. Kaikki oppiminen tapahtuu verkossa: materiaaliin perehtyminen, osaamistesti, valmistautuminen ja osallistuminen kahteen verkkokeskusteluun. Työpaikkaohjaajan tulee varata kurssin suorittamiseen aikaa 8h. Kurssin suorittamisesta saa osallistumistodistuksen. Verkkokoulutus on tarjolla keväällä kerran kuukaudessa. 

KIELI JA KULTTUURITIETOINEN OHJAUS TYÖPAIKOILLA 

Työpaikkaohjaaja - Tule kuulemaan hyödyllisiä vinkkejä monikulttuuriseen ohjaustyöhösi. Vuorovaikutteinen asiantuntijapuheenvuoron ja vertaiskeskustelun yhdistelmä verkon välityksellä.

YRITYSKOHTAINEN TYÖPAIKKAOHJAAJAVALMENNUS

Liiketoimintaa tukeva räätälöity maksuton ohjausvalmennus organisaatioille, joissa on paljon työpaikkaohjaajia . Yritysten tarpeisiin perustuvat ratkaisut auttavat koko työyhteisöä kehittämään ohjauskäytäntöjään ja kaikkien osallisuutta ohjaustyössä. 


TRAINING FOR WORKPLACE INSTRUCTORS, ON-LINE COURSE 

More information: https://kauppa.omnia.fi/en/training-workplace-instructors-line-course 


Työpaikkaohjaajavalmennusten yhteyshenkilö: 

Tuija Peussa , opettaja, työpaikkaohjauksen asiantuntija
(09) 310 86928 | 040 6737443
tuija.peussa (at)hel .fi


JAA
12.01.2021 13:27