Valmennusta työpaikkaohjaajille

Työpaikkaohjaajana toimit näköalapaikalla ja kasvatat oman työyhteisösi tulevaisuuden ammattilaisia. Ohjaustyössä kehityt myös itse, ja monelle työpaikkaohjaajana ja arvioijana toimiminen on polku kohti esimiesroolia.
Tervetuloa maksuttomiin toiminnallisiin valmennuksiimme, jotka on suunnattu ensisijaisesti Stadin ammatti- ja aikuisopiston opiskelijoiden työpaikkaohjaajille, mentoreille sekä muille työelämän edustajille.  


STARTTIVALMENNUS UUSILLE TYÖPAIKKAOHJAAJILLE  
Uuden ohjaajan tervetuloperehdytys järjestetään Skypen välityksellä. Starttivalmennus tarjoaa napakan yleiskatsauksen ohjaajan tehtäviin, työpaikalla tapahtuvaan ohjaukseen ja sen suunnitteluun sekä arviointiin.

PERUSVALMENNUS TYÖPAIKKAOHJAAJILLE

Innostu kehittämään ohjaustaitojasi yhdessä muiden ohjaajien kanssa. Saat tietoa, taitoa sekä vertaistukea lähipäivistä ja itsenäisistä tehtävistä koostuvasta koulutuspaketistamme.

YRITYSKOHTAINEN TYÖPAIKKAOHJAAJAVALMENNUS

Liiketoimintaa tukeva räätälöity ohjausvalmennus organisaatioille, joissa on paljon työpaikkaohjaajia. Yritysten tarpeisiin perustuvat ratkaisut auttavat koko työyhteisöä kehittämään ohjauskäytäntöjään ja kaikkien osallisuutta ohjaustyössä.

VERKKOVALMENNUS TYÖPAIKKAOHJAAJILLE

Hyödynnä työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevaa eOhjaan.fi -valmennusta, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.  

Ota yhteyttä ja keskustele sinulle sopivista valmennusvaihtoehdoista ! 

Työpaikkaohjaajavalmennusten yhteyshenkilö:
Tuija Peussa, asiakkuusvastaava
(09) 310 86928 | 040 6737443
tuija.peussa(at)hel.fi


JAA
21.08.2019 12:27