Palvelut työpaikkaohjaajille

Työpaikkaohjaajana toimit näköalapaikalla ja kasvatat oman työyhteisösi tulevaisuuden ammattilaisia. Roolisi on hyvin tärkeä erityisesti nyt, kun oppiminen on siirtynyt entistä enemmän työpaikoille. Ohjaustyössä kehittyy koko yhteisö. Haluamme tukea työpaikkaohjaajia opettajien tarjoaman tuen sekä valmennusten muodossa.

  
Tervetuloa maksuttomiin valmennuksiimme, jotka on suunnattu ensisijaisesti Stadin ammatti- ja aikuisopiston opiskelijoiden työpaikkaohjaajille, mentoreille sekä muille työelämän edustajille.  


Tänä syksynä emme poikkeustilanteesta johtuen järjestä valmennuksia kasvokkain. Verkon välityksellä voi osallistua Starttivalmennuksiin ja 3 askelta työpaikkaohjaajaksi-valmennuksiin.


Muistathan, että opettajat tarjoavat mielellään tukea ja koulutusta työpaikoille. Jos toivot opettajan vierailevan työpaikallasi, ota yhteyttä.STARTTIVALMENNUS UUSILLE TYÖPAIKKAOHJAAJILLE   Tervetuloa mukaan!
Uuden ohjaajan tervetuloperehdytys järjestetään verkon välityksellä. Starttivalmennus tarjoaa napakan yleiskatsauksen ohjaajan tehtäviin, työpaikalla tapahtuvaan ohjaukseen ja sen suunnitteluun sekä arviointiin.

3 ASKELTA TYÖPAIKKAOHJAAJAKSI —OHJATTU VERKKOVALMENNUS (2osp) Tervetuloa mukaan!

Kaikki oppiminen ja valmennuksen suorittaminen tapahtuvat verkossa näppärästi sinulle sopivassa paikassa ja sopivana aikana, vaikka kahvitauolla.

PERUSVALMENNUS TYÖPAIKKAOHJAAJILLE

Innostu kehittämään ohjaustaitojasi yhdessä muiden ohjaajien kanssa. Saat tietoa, taitoa sekä vertaistukea lähipäivistä ja itsenäisistä tehtävistä koostuvasta koulutuspaketistamme .

YRITYSKOHTAINEN TYÖPAIKKAOHJAAJAVALMENNUS

Liiketoimintaa tukeva räätälöity maksuton ohjausvalmennus organisaatioille, joissa on paljon työpaikkaohjaajia . Yritysten tarpeisiin perustuvat ratkaisut auttavat koko työyhteisöä kehittämään ohjauskäytäntöjään ja kaikkien osallisuutta ohjaustyössä.


Työpaikkaohjaajavalmennusten yhteyshenkilö: 

Tuija Peussa , opettaja, työpaikkaohjauksen asiantuntija
(09) 310 86928 | 040 6737443
tuija.peussa (at)hel .fi


JAA
21.08.2020 13:30