Työelämälle

 

Stadin ammatti- ja aikuisopiston työelämän ja yritysten kanssa tekemä yhteistyö rakentuu kahdesta eri näkökulmasta: tulevaisuuden osaamisen varmistamisesta sekä työelämälle tarjottavista koulutuspalveluista. 


Työelämäyhteistyö. Ammatillisen koulutuksen keskeisenä lähtökohtana opiskelijan tarpeiden lisäksi ovat työelämän tarpeet. Stadin ammattiopisto tekee tiivistä työelämäyhteistyötä varmistaakseen, että opiskelijoiden osaaminen vastaa työelämän ammattitaitovaatimuksia ja osaamistarpeita. Yhteistyön kautta työelämän toimijoilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, minkälaisia työntekijöitä alalle valmistuu. Lue tarkemmin Työelämäyhteistyö -sivulta.


Koulutuspalvelut työelämälle. Tarjoamme kokonaisvaltaiset ratkaisut työyhteisösi osaamisen kehittämiseen. Autamme tunnistamaan osaamistarpeenne ja valmennamme työntekijäänne kohtaamaan tulevaisuuden haasteet. Kattava palveluvalikoimamme sisältää räätälöidyt osaamisenkartoittamiset, henkilöstö- ja lyhytkoulutukset sekä lupa- ja korttikoulutukset.  

Ammatillisten tutkintojen suorittamiseen on tarjolla erilaisia toteutusmuotoja, kuten opiskelu työnohessa, opiskelu oppisopimuksella tai tutkinnon suorittaminen verkko-opintoina. 


Räätälöitävät koulutukset
Kysy lisää yrityksellesi räätälöitävistä koulutuksista osoitteesta tyoelamapalvelut(at)hel.fi tai ota suoraan yhteyttä tiimiimme.JAA
22.02.2018 10:57