Pukeutumisneuvojaksi-kurssi - etikettipukeutuminen ja muodonhallinta


Pukeutumisneuvoja ottaa asiakkaan toivomukset huomioon värien ja materiaalien suhteen ja osaa ohjata häntä oikeisiin valintoihin pukeutumisessaan.  Hän tuntee nykypäivän trendit ja historian vaikutuksen niihin. Tyylien ja uutuuksien yhdistäminen asiakkaalla jo olemassa oleviin vaatteisiin, on tärkeä osa pukeutumisneuvojan osaamista ja kestävän kehityksen mukaista toimintaa. 

Etiketti- ja tilannepukeutumisen hallitseminen on alan avainosaamista. Myös vaatteenvalmistuksen prosessin tietämys tehtaalta kuluttajalle ja poistoon on tärkeää osaamista pukeutumisneuvojan työssä. Tekstiilien ja viimeistystekniikoiden hallitseminen ja asiakkaan opastus vaatehuollossa on välttämätön taito jokaiselle meistä.  Pukeutumisneuvoja osaa työssään järjestää koulutus- ja esittelytilaisuuksia erilaisille kohderyhmille.

Tavoitteet
Pukeutumisneuvojaksi -kurssilla opit suosittelemaan asiakkaalle käyttötarkoituksenmukaisia asukokonaisuuksia, opit tekemään onnistuneita vartaloanalyysejä ja nostat asiakkaan persoonallisuuden esiin tyylikkäästi. 

Sisältö
Koulutus muodostuu lähiopetuksesta ja itsenäisistä tehtävistä. Kurssin jälkeen on mahdollista suorittaa tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinnon pukeutumisneuvojan pakollinen osa. Jos haluat, voit tutustua tarkemmin erikoisammattitutkinnon sisältöön ja tutkinnon vaatimuksiin.

Toteutukset
Seuraavan koulutuksen aikataulut eivät ole vielä tiedossa. Opiskelu tapahtuu ilta- ja monimuoto-opintoina. Koulutuksessa on yhteensä 16 lähiopetuskertaa n. klo 16.30-20.30.

Koulutuspaikka on Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Meritalon toimipaikka, Haapaniemenkatu 7-9, Helsinki.

Ilmoittautuminen
Tiedustelut seuraavasta kurssista katja.anttila(at)edu.hel.fi. 

Hinta
Koulutuksen hinta on 495 € (sisältää alv 24%). Lisäksi koulutuksen aikana tulee varautua henkilökohtaisten työvälineiden ja materiaalien hankintaan.

Koulutuksen hinta on 600 €, jos suoritat tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinnon tutkinnon osan.

Lisätietoja

opettaja Katja Anttila 
(09) 310 89272, 040 334 5778 
katja.anttila(at)edu.hel.fi

Kysy lisää yrityksellesi räätälöitävistä koulutuksista tyoelamapalvelut(at)hel.fi.JAA
28.05.2019 11:03